Направили сме всички наши бележки и опасения по отношение на

...
Направили сме всички наши бележки и опасения по отношение на
Коментари Харесай

Ива Митева: Бяхме готови да подкрепим кабинет на Асен Василев

Направили сме всички наши бележки и опасения във връзка с антикорупционния закон. Вчера го подкрепихме, тъй като считаме, че антикорупционното законодателство се нуждае от дълбока смяна. Сега настоящият закон не е добър и е нужна огромна реорганизация. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от " ИТН " Ива Митева.

" Всички сътрудници сме единомислещи, че законът се нуждае от преправяне, само че при опазване на неговите цели и реализиране на заложения резултат``, добави тя и увери, че няма да има никакво закъснение. Митева посочи, че по-късно ще стартира процедурата по желание на ръководител на КПКОНПИ и обясни, че дали отпред на антикорупционната комисия ще бъде Бойко Рашков или различен е въпрос на оферти.

По отношение на проваления мандат на Политическа партия за лъчение на нов кабинет в границите на сегашния парламент, Ива Митева изрази страдание, че Асен Василев не е съумял да усвои мандата си. Ние бяхме отворени за диалози. Казахме, че ще беседваме, даже бяхме подготвени да го подкрепим, само че той не направи никакви старания в тази посока, добави тя.

На въпрос за вчерашните договаряния с Българска социалистическа партия за държавно управление зам.-председателят на Народно събрание съобщи, че е обнадеждена. Ние бяхме отворени за диалози. Казахме, че ще беседваме, даже бяхме подготвени да го подкрепим, само че той не направи никакви старания в тази посока, добави тя.

На въпрос за вчерашните договаряния с Българска социалистическа партия за държавно управление зам.-председателят на Народно събрание съобщи, че е обнадеждена.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР