Направих грешка - прекарах една нощ с друг мъж и

...
Направих грешка - прекарах една нощ с друг мъж и
Коментари Харесай

Разказ: След изневяра съпругът ми ме хвана

Направих неточност - прекарах една нощ с различен мъж и животът ми по-късно се обърка тотално. Късно е за разкайване - в онази нощ аз сгреших съдбовно и се отдадох на пристрастеността, а разсъдъкът ме напусна. Как се стигна до всичко това - време е да ви опиша.
С моя брачен партньор се оженихме на 28 години, а две години по-късно взехме решение да емигрираме. Мъжът ми беше съобразителен и много бързо си откри високоплатена работа. Аз също съумях да стартира като сервитьорка.
Родиха ни се две прелестни деца, които растяха в страна, където имаше сигурност, нямаше закононарушения и имаше работа. Изобщо живот - фантазия. Но както може да се чака, нещата се объркват от нищото.
Съпругът ми се славеше като постоянен мъж, работеше безрезервно и беше благополучен, че има такова семейство като нашето. Гордееше се с децата си и ги възпитаваше сполучливо. Често му се постановяваше да работи непрекъснато, което много го изморяваше.
Въпреки това успявахме да отидем на вечеря в някой спокоен ресторант, където да си позволим вкусни ястия, макар високите цени.
Всичко беше наред, досега, в който не се сближих прекалено много с една моя колежка. По принцип бях от срамежливите и не обичах новите запознанства. Но колежка ме накара да се поотпусна и една вечер взехме решение да излезем по женски. Прекарахме си доста добре.
И по този начин започнахме да излизаме един път в седмицата. Тя имаше приятна и занимателна компания. Аз съумях да се сближа с нея, а и те ме одобриха задушевно. Повечето от новите ми приятелки в компанията си имаха фамилии, по тази причина мъжът ми не се притесняваше, когато излизах с тях.
Но когато няколко от дамите започнаха да описват за изневерите си, аз останах с отворена от изненада уста. Мислех ги за праволинейни, а те се надпреварваха да се похвалят коя с какъв мъж е била. Направо не знаех по какъв начин намират време за сходна двойна игра.
Логиката им беше, че фамилията им няма да се разпадне поради няколко моментни забежки и че разнообразието е доста значимо и дори скрепя фамилията. Постепенно започнах да им се вързвам на думите.
Така една вечер излязох с една жена от компанията да си поговорим за новия й ухажор. По време на диалога към нея се приближи мъж, който я видя и й се нахвърли с целувки. Оказа се, че е неин втори братовчед, а не ухажор.
Тя го предложения при нас. През цялото време той се държеше благо с мен, поднасяше ми похвали и ме черпеше с вино. Постепенно се понапих, а внезапно моята другарка сподели, че й се постанова незабавно да си тръгне. Явно е желала да ни остави уединено...
След час към този момент бях в обятията на този мъж! Писах известие на мъжа си, че ще дремя при една жена от компанията и се отправихме към най-близкия хотел. Не знаех какво върша, само че алкохолът и очарованието на този мъж ме бяха заслепили.
Щом влязохме в стаята, мъжът стартира да ме целува и скоро се озовахме в леглото. След като свършихме, аз осъзнах какво съм направила. Скочих като попарена, облякох се и потеглих към асансьора за рецепцията. Когато слязох долу, срещнах обърканият и разгневен взор на...съпруга ми. По лицето му имаше сълзи на яд и обезсърчение. Как беше схванал за нас не знам, само че бях сгазила крепко лука. Разбрах, че мъжът ми е усетил, че има нещо неправилно и че вместо да му звънна, аз му пиша известия. Беше ме намерил посредством моята другарка, която му беше споделила къде сме били. След това ме е следил до хотела и ме е чакал да сляза от стаята.
След тази сцена той неотложно подаде молба за бракоразвод. Колко сълзи и молби за амнистия съм правила! Нищо не оказа помощ! Той беше неотстъпчив и се разведе с мен, като издейства да се вижда постоянно с децата ни.
Знам, че още ме обича, само че в никакъв случай няма да ми елементарни. А аз направих съдбовната неточност и послушах своите приятелки. Сега си оскубвам косите, само че към този момент е късно. Затова един съвет към всички дами: Ако обичате брачна половинка си и фамилията си, не правете като мен!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР