Направете тези две рецепти за почистване на съдовете от холестерол

...
Направете тези две рецепти за почистване на съдовете от холестерол
Коментари Харесай

Две взети от старите билкарски книги рецепти за изчистване на съдовете от холестерол

Направете тези две предписания за разчистване на съдовете от холестерол още в този момент, с цел да бъдете здрави и да се подмладите!

Първа рецепта за разчистване на съдовете от холестерол

Необходимо е да се смелят четири обелени глави и четири междинни узрели лимона (с кората. Препоръчваме ви преди този момент да накиснете лимоните в разтворена във вода сода бикарбонат с цел да премахнете вероятно съдържащите се нездравословни субстанции от кората им).

След това би трябвало да добавите получената каша в стъклен съд от три литра и да я напълните догоре с пречистена (може да го извършите посредством филтър) топла вода.

Нека сместа престои в продължение на 3-5 дни на топло място, като едновременно всеки ден не забравяте да разклащате буркана. Когато стане подготвена, прехвърлете в чист съд, като прецедите добре.

Готовата инфузия се пие по 3-4 пъти дневно, като в чашата би трябвало да отсипете не повече от два пръста. Продължителността на курса за филтриране на съдовете от холестерол е 4 дози.

Втора рецепта за разчистване на съдовете от холестерол

За подготовката на идващия домакински лек би трябвало да се почисти 100 и петдесет грама чесън, които по-късно да се счукат в хаван.

Слагат се в чист стъклен съд и се заливат с половин чаша качествена водка или алкохол не по-силен от 70 градуса. Затваря се компактно и се увива в остаряло одеяло, с цел да няма достъп на светлина. Така престоява на хладно място 10-12 дни.

Готовата примес се прецежда през решето или марля и се пие по три пъти дневно четиридесет минути преди хранене, по 5-10 капки, разтворени в 50 грама прясно мляко (вместо мляко може да бъде се употребява и пречистена вода).

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР