Направеният по комиксите на DC Comics Аквамен вече трета седмица

...
Направеният по комиксите на DC Comics Аквамен вече трета седмица
Коментари Харесай

„Аквамен“ вече трета седмица е най-гледаният филм у нас

Направеният по комиксите на DC Comics " Аквамен " към този момент трета седмица е най-гледаният филм у нас , сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята на на половина индивида и атлантец Артър Къри, снимана в Австралия, Канада и Мароко, е гледана от към този момент 116 421 фенове и има 1 323 231 лв. доходи от билетите им.

На втора позиция е " Ралф разрушава интернета " , продължение на кино лентата от 2012 година. Историята на неприятното момче с огромно сърце, което този път би трябвало посредством интернет да избави Ванилъпи е гледана от 37 763 фенове и има 367 084 лв. доходи за трите седмици на екраните у нас.

Трета позиция е за първата премиера - " Escape Room: Играй или умри " . Трилърът за шестима непознати, попаднали в стая за бягство, в която би трябвало да разгадаят ключовете, с цел да излязат, е гледан от 10 374 фенове и има 100 853 лв. доходи за първите три дни у нас.

На четвърто място е сръбският екшън " Южен вятър " , в който вземат участие и българските артисти Христо Шопов и Ивайло Захариев . Криминалната драма за подземният свят на Белград, в която автокражба намесва връзките на нарушителите сред Сърбия, България и Турция, е гледана от 6 173 фенове и има 60 038 лв. доходи за първите си три дни у нас.

-->

На пето място продължава да е " Бохемска рапсодия " - биографична драма за паметната английска група " Куин " . Случващото се в нея, работата със солиста Фреди Меркюри, наградени към този момент с два " Златни глобуса ", са гледани от 156 313 фенове и са събрали 1 462 297 лв. доходи за съвсем четири месеца по екраните у нас.

На шеста позиция измежду най-гледаните филми е анимацията " Астерикс: Тайната на вълшебната запарка " . Френската комиксова история, в която този път се търси заместител на Гетафикс - друида на селото, побеждаващо римляните всякога, е гледана от 44 500 фенове и има 385 124 лв. доходи за месец на екраните у нас.
 
 Емили Блънт като Мери Попинз в Мери Попинз се завръща Форум Филм България

Седма позиция е за мюзикъла " Мери Попинз се завръща ", продължение на историята от 1964 година по книгата на Памела Травърз. Разказът за второто престояване на именитата бавачка в дома на ул. " Черешово дърво " и семейство Банкс, е гледан от 46 308 фенове и събира 404 358 лв. доходи за четирите седмици у нас.

Осмо място измежду първите 10 е за екшън-фантастиката " Бъмбълби " . Развитието на героя, прочут от другите " Трансформърс ", който след възобновяване му от младежа Чарли още веднъж се съживява за нов живот, е гледано от 39 733 фенове и има 445 767 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Девето място е за пародийната комедия " Холмс и Уотсън " . Различният взор върху два облика от най-познатите детективи в литературната история, съчетано с доста комизъм и комични обстановки, е гледан от 7 442 фенове и има 73 350 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На десета позиция е сантименталната драма " Втори късмет " с Дженифър Лопес. Случващото се с нейната героиня, която след " фризиране " на биографията си получава добра оферта за работа е гледано от 38 397 фенове и има 358 245 лв. доходи за петте седмици у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР