Направата на вкусна баница изисква не само майсторлък, но и

...
Направата на вкусна баница изисква не само майсторлък, но и
Коментари Харесай

Баница с масло и лимонада – по-вкусно нещо не сте опитвали

Направата на вкусна баница изисква освен мурафет, само че и техника. Ако сте прохождащи в кулинарията, то сигурно имате потребност от подсказки, ако желаете да зарадвате всички вкъщи с фантастично кулинарно създание, за което след това да ви благодарят.

Рецептата, която през днешния ден ще споделим с вас, е най-сполучливата и не съществува риск от неуспех.
Ето с какви артикули би трябвало да разполагате:
• кори за баница - 500 г Одрински;

Смес за намазване:

• яйца - 4 бр.;

• кисело мляко - 400 г;

• масло - 100 г;

• сирене - 400 година

Смес за заливка:
Трик, с който баничката постоянно се получава мека и пухкава
Похапва ли ви се най-пухкавата баничка на света? Знаете ли по какъв начин да извършите по този начин, че печивото да бъде двойно по-въздушно, а плънката да...
Прочети повече
• яйца - 1 бр.;

• лимонада - 1 ч.ч.;

• масло - малко за намазване на тавата.
Начин на подготвяне:
Яйцата се разрушават и по-късно към тях се прибавят киселото мляко, сиренето и авансово разтопеното масло. След това цялата тази примес се разбърква.
Евтина баница с газирана вода, по която всички полудяха
Винаги, когато желаеме да сготвим нещо вкусно, с което да зарадваме гостите си, се съобразяваме с времето, което ще ни отнеме, както и р...
Прочети повече
За предпочитане е да употребявате кръгла тава за печене на баницата. Дъното и се намазва с масло. Вземете една от корите и я накъсайте на по-малки части. Подредете ги на дъното на тавата и върху тях изсипете дребна част от сместа (приблизително към 3 с.л.).

По този метод се действа с всички кори. Последната обаче се остава цяла. Накрая баничката се реже на части и на финала се залива със сместа от лимонада и яйце.

Тази вкусотия се пече в авансово загрята фурна на 180 градуса. Окол 40 минути лишава, до момента в който тестеното произведение не се снабди със златист тен и хрупкава коричка.

Това е рецепта за наложена баница, която постоянно се получава необикновено вкусна и сме сигурни, че всички вкъщи ще са възхитени от вас и уменията ви.

Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР