Напоследък все повече се говори за така наречения пост-COVID синдром,

...
Напоследък все повече се говори за така наречения пост-COVID синдром,
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и битката й с COVID-19

Напоследък от ден на ден се приказва за по този начин наречения пост-COVID синдром, присъщ с дългите последици от заболяването.
 Коронавирусът, дългият Коронавирус и какво би трябвало да знаем за него
Когато коронавирусът не желае да си тръгне

Дългият Коронавирус - какво би трябвало да знаем

Тези дни стана ясно, че американската актриса Гуинет Полтроу също е измежду жертвите на вируса, които ги чака дълго възобновяване.

48-годишната звезда не прецизира по кое време тъкмо се е разболяла, споделя единствено " по-рано ". От Bang Showbiz обаче припомнят за неин пост от февруари 2020 година, в който написа: " На път за Париж. Параноичен? Благоразумен? Панически? Спокоен? Пандемия? Пропаганда? Вече бях в този филм. Пазете се. Не се ръкувайте. Измивайте постоянно ръцете си. "

В уеб страницата си Goop звездата от " Железния човек " споделя, че към момента изпитва известна отмалялост с дълги последици и мозъчна мъгла ".

Разказва, че предишния месец си е направила няколко теста, които са посочили високи равнища на инфектиране. Тогава се обръща към един от най-хубавите специалисти в региона, лекар Уил Коул. Той изяснява, че възобновяване й ще продължи по-дълго от нормално.

Гуинет сега е по-внимателна отвсякога с храната. Не употребява алкохл и захар и съблюдава строга кето и растителна диета. Освен това приема добавки, тренира заран и натъртва на кокосовите аминокиселини в рецептите си.

Споделя и, че готви доста, от вида на " миди с хрупкави каперси и култивиран чай, аспержи с беконов винегрет и малко артишок с билки и чесън... ".
 Чесънът, потребните му свойства, вирусите и по какъв начин да го консумираме вярно
Как да ядем чесън

Кога би трябвало да сме изключително деликатни

Полтроу е измежду първите известни персони, които поучават почитателите си в обществените медии да одобряват пандемията съществено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР