Напоследък все повече хора обръщат поглед към здравословното хранене. Стараят

...
Напоследък все повече хора обръщат поглед към здравословното хранене. Стараят
Коментари Харесай

Най-вкусните и диетични оризови солети, готови за 15 минути

Напоследък от ден на ден хора обръщат взор към здравословното хранене. Стараят се да дават на организма си потребни храни, тъй че да го укрепват и да се усещат пълноценно.
Ако до преди няколко години на вярното хранене не се гледаше с положителни очи, то през днешния ден нещата наподобяват по радикално друг метод. Хората проумяха, че това да се храниш здравословно не е обвързано с толкоз доста време и пари, както се твърдеше преди време.
Всеки може да си набави нужните артикули, без да бърка дълбоко в джоба си. Да не приказваме, че общоприетите храни са станали доста по-скъпи, в сравнение с всички тези чиа, киноа и така нататък
Днес ще споделим с вас рецепта за едни безпределно вкусни и здравословни оризови солети, които сигурно ще се трансфорат в обичани на цялото семейство.
Те ще бъдат похапнати на драго сърце, а ароматът от тях ще се носи дълго в кухнята.
Отделете си не повече от 15 минути и се заемете с приготвянето им.
Ето и продуктите, които ще са ви нужни при изработката на най-вкусните оризови солетки:
• 200 гр. оризово брашно
• 2 с.л. ленено брашно
• 200 гр. крема сирене
• 50 гр. меко масло
 Най-вкусният солен кекс без бяло брашно Най-вкусният солен кекс без бяло брашно
Напоследък ни прави мощно усещане, че хората от ден на ден се стараят да се хранят вярно и да водят здравословен метод на живот. Ка...
• ½ ч.ч. вода
От вас се изисква да смесите всички изброени съставки в една купа и да ги омесите под формата на меко тесто. Направете го с готовност и усърдие, тъй че да се получи вкусно и апетитно.

Оставете тестото в ледник за 20 – 30 минути, до момента в който стегне, тъй че да ви е елементарно при моделирането на оризовите пръчици.
След като тестото е стегнало, започнете да оформяте солети. Дебелината я преценете вие, по отношение на това по какъв начин обичате да ги похапвате.
 Бързи и вкусни ястия с ориз Бързи и вкусни ястия с ориз
Знаем, че оризът е прочут по целия свят с названието си „ азиатско знамение ”. Това е супер храна, от която за нищо на света не б...
За да са още по-вкусни и неустоими, предлагаме да ги поръсите със сусам, мак или слънчогледови семки, преди да ги пъхнете във фурната.

Печете в авансово загрята фурна на 170 градуса за към 15 – 20 минути или до момента в който солетите не заловен златист тен.
Препоръчваме да сервирате в компанията на вкусна разядка от нахут.
Рецептата - прочети ТУК:)

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР