Напоследък сексът все по-често се препоръчва за лечение на какви

...
Напоследък сексът все по-често се препоръчва за лечение на какви
Коментари Харесай

Хрема и секс: Може ли второто да излекува първото?

Напоследък сексът все по-често се предлага за лекуване на какви ли не болежки...
Доказано е с опит, в който вземат участие академични медици или техните сътрудници. Може би точно сексът е „ таблетката “ срещу всички заболявания.

Науката от дълго време е потвърдила, че любовните връзки отстраняват напрежението, покачват настроението, укрепват имунитета, усъвършенстват сърдечната функционалност, облекчават болката, профилактират развиването даже на онкологични заболявания… Този лист може да продължи до безспир. Но надали сте подозирали, че буйните обятия и целувки, както и половият акт, могат да се оправят даже с хремата.

Въпреки че учените са се досещали за сходен резултат още преди век и половина. Още през 19-и век Вилхелм Флис, непосредствен другар и сподвижник на Зигмунд Фройд, твърди, че съществува връзка сред интимните и обонятелните органи.

Експеримент, който образно показва, че любовните милувки и насладата  имат и напълно практическо приложение, бил извършен неотдавна в Германия. Резултатите от проучването, наречено „ Може ли сексът да усъвършенства функционалността на носа?… “, били оповестени в научния вестник „ Уши, нос, гърло “ от група учени от университета в Хайделберг.

Изследователите присъединили в опита 18 влюбени двойки на междинна възраст 33 години, които изобщо не се смутили от странното предложение. Преди да се отдадат на фамилиарност, трябвало да измерят носовото дишане с други способи.

Отначало употребявали канара за оценка от 0 до 10. След това измерили действителното положение в ноздрите благодарение на специфичен инструмент. След приключването на тези формалности сътрудниците трябвало да осъществят половите връзки, като безусловно стигнат до оргазъм, а след това, без да губят нито минута, да дефинират по какъв начин е повлияло това на носовото им дишане: първото замерване било минута след привършване на половия акт; второто след 30 минути, третото след 1 час и четвъртото след 3 часа.

Авторите на проучването незабавно предизвестили, че участниците в опита били академични медици или техните сътрудници. Иначе никой не би повярвал, че странични хора биха попълнили отговорно и почтено анкетата…  

На идващия ден смелите участници е трябвало да повторят процедурата със замерване на дишането „ преди “ и „ след “ опита, само че този път вместо секс било нужно да впръскат в носа си съдосвиващ спрей. Когато учените сравнили резултатите, станало ясно, че сексът „ отпушва “ носа също толкоз дейно, както и специфичните медикаменти.

С тази разлика, че резултатът от оргазма бил към един час, до момента в който капките за нос работили някъде до 3 часа. По-важно е да се отговори на въпроса какво следва от това изобретение. Първо, лекувайте се с индивида на вашите въжделения: при първи признаци на запушен нос оказвайте на вашата половинка „ качествена здравна помощ “. Никаква химия, приканват учените. 

Второ, потвърди се, че сред носа и половите органи съществува дотолкоз директна и явна връзка, и това събитие би трябвало да бъде отразено.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР