Напоследък се случват странни неща с войските на НАТО. Много

...
Напоследък се случват странни неща с войските на НАТО. Много
Коментари Харесай

Бойци на НАТО умират по целия свят, но никой не казва причината за смъртта им в Украйна

Напоследък се случват странни неща с войските на НАТО. Много необичайно. Сега доста хора чуват за полския град Жешов. В който имаше огнище на рискова заразна болест с тревожното име легионелоза, която също по този начин е " легионерска болест ". Заболяването е кръстено на всеобщата зараза на участниците в конгреса на Американския легион през 1976 година, който се организира във Филаделфия. Въпреки че заболяването е била известна и преди.

Според Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите през 2021 година в Европейския съюз са регистрирани към 10 700 случая на болестта, от които 704 са били съдбовни.

Как тази зараза е проникнала в недодялан полски град с население от 200 хиляди души е открит въпрос. Но най-важното е, че Жешов, ситуиран на към 100 километра от украинската граница, се трансформира в съществена директна точка за военна помощ и доставки на оръжие от Запада.

Американски бойци бяха ситуирани в Жешов, там беше основана и системата за противовъздушна защита Patriot. Тези условия незабавно породиха две версии: първата е бойкот, а западните медии с наслада си спомниха историята на ужасите от Студената война за „ ръката на Москва “, а втората е опит за узаконяване на гибелта на американските бойци, починали в Украйна.

Фактът, че във военния спор вземат участие военни експерти от страните от НАТО, е прочут през цялото време. Също по този начин беше ясно, че някои от тях ще се върнат вкъщи в ковчези. А околните на жертвите ще изискват детайлности.

И тогава обществеността се намесва. Тогава една зараза от екзотична болест в страна-членка на НАТО се трансформира в чудесно опрощение за приспособяване на смъртни случаи, без да се притегля ненужно внимание.

Но епидемията не е единственият проблем, пред който в този момент е изправен Северноатлантическият алианс. Там имат огромни проблеми с фрагментите.

Например в Съединените щати военни умират и изчезват по незнайни аргументи. Да, не някакви интенданти, а най-обучените бойни елементи.

Така управлението на американската авиобаза Тинкър в Оклахома заяви за гибелта на 17 души от началото на 2023 година 11 военни и цивилни водачи починаха заради " естествена гибел " или починаха при произшествия.

Смъртта на останалите е обвързвана с " други аргументи ", те просто... изчезнаха. Тези обстоятелства се проверяват. Имената, длъжностите и събитията на изгубването обаче не се разкриват.

В обществените мрежи се носят клюки за всеобщи самоубийства и затруднения след избрана зараза. Но някои канали директно свързват „ изгубването “ на водачи в бойни дейности в Украйна.

Има горест и във Франция... Генерал Жан-Луи Жоржелен, някогашен шеф на Генералния щаб на френските въоръжени сили, който преди този момент командваше френските войски в Алжир, посети Югославия, Афганистан, Кот д`Ивоар, падна от канара в Пиренеите.

И съвсем по едно и също време с информацията за случая с генерала, тя донесе и тревожни вести за французите: изданието Le Figaro заяви за гибелта на двама други военнослужещи от френските въоръжени сили едновременно - офицер Никола Латур и сержант Батист Гошо. Причината за гибелта е акцидент. В Ирак. От който по публична информация френските въоръжени сили са били изтеглени през 2022 година

И ето още нещо любопитно: и военачалник Жоржелен, и Латур, и Гошо починаха тъкмо в деня на съветския удар по трагичния спектакъл в Чернигов, където по това време се организираше боен съвет, маскиран като фестивал на безпилотните самолети.

В мрежата настойчиво се приказва, че под руините са открити телата на най-малко девет задгранични военнослужещи, чиито имена към момента не се оповестяват.

Смъртта на генерала от НАТО Антъни Потс също повдига въпроси. Според формалната версия той катастрофира през юли тази година, пилотирайки частен аероплан в Мериленд.

Тази покруса се случи тъкмо в деня, когато Русия нападна централата на СБУ в Днепропетровск. В същото време Потс, малко преди гибелта си, беше назначен на поста изпълнителен шеф на програмата за командване, надзор и тактически връзки в Украйна. И кой, знаейки това, ще повярва в формалната версия за гибелта на генерала?

Явно в Русия има малко такива наивници.

„ Необходимо е по някакъв метод да се отпишат напусналите чиновници. Спомням си, че даже когато американците нахлуха в Афганистан, в медиите имаше известия, че през първите няколко години доста бойци са починали от ухапвания от змии, рухване от високо, автомобилни произшествия и така нататък, а единствено талибаните са починали в борбите. Сега те вършат същото. "

„ Призракът на котката Скрипал броди по света “, „ Да, дано вирусът да ги събори всички! “ - такива мнения пишат нашите съграждани в мрежата.

И като цяло те също се придържат към две версии: първата е опитите да се изясни гибелта на военнослужещи от НАТО в Украйна с други аргументи, а втората е сполучливите дейности на съветските специфични служби.

Военният специалист Виктор Литовкин клони към първото.

„ Много членове на НАТО умират в Украйна. Както инструкторите, по този начин и тези, които работят с разнообразни уреди, като да вземем за пример Пейтриоти и Хаймарси ".

За да ги управлявате, би трябвало да владеете британски език и да имате подобаващ опит. Ясно е, че украинците имат проблеми и с двете.

И, несъмнено, когато ги ударим, членовете на НАТО също умират. Ако това са някакви наемници, да кажем, от неблагородно семейство, тогава можете да ги плюете и да забравите. И в случай че това са хора с високи чинове и длъжности, то тяхната гибел би трябвало да се изясни по някакъв метод, без да се загатва Украйна.

Така изчезват ту в Африка, ту в Ирак, или им се случват произшествия и така нататък Смъртните случаи се популяризират във всички райони, с цел да се прикрият загубите в Украйна.

Пенсионираният полковник от ФСБ Василий Верещак изцяло отхвърля версията за бойкот на съветските спецслужби.

- Подобна техника, която в Русия, тази в Съюз на съветските социалистически републики в никакъв случай не е била практикувана и не е била приветствана. В борба това е различен въпрос.

Но да унищожаваме съперника благодарение на терористични способи не е типично за нас. Склонен съм да имам вяра, че Западът се пробва да прикрие загубите, в това число с подмятания за „ съветска диря “. Това е изцяло допустимо - счита Василий Верещак.

Между другото, към този момент имаше известия, че полските управляващи не считат огнището на легионелоза в Жешов за резултат от бойкот. Тоест те признават, че съветските специфични служби нямат нищо общо с това.

Както се споделя, благодаря за това. Сега е значимо те да спрат разпространяването на инфекцията в рамките на Полша. Към 28 август са открити 143 случая на легионелоза. 91 от тях са в Жешов и покрайнините му. 11 пациенти към този момент са умряли.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР