Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, защото тя е

...
Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, защото тя е
Коментари Харесай

Забавленията на Мила Йовович

Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, тъй като тя е посветила огромна част от живота си не на работата, а на фамилията си. През 2023 година ще имаме щастието въпреки всичко да я забележим в новия филм на брачна половинка й Пол Андерсън In the Lost Lands, основан на творба Джордж Р. Р. Мартин.
 Мила Йовович, Евър Андерсън, „ Черната вдовица “ и по какъв начин дребната Евър имитира майка си
Мила Йовович и щерка й Евър си разменят функциите

Малката Евър е родена за киното

А в това време за следващ път ставаме очевидци по какъв начин 46-годишната актриса се забавлява с децата си. Този път тя ни показва един ден в парка със междинната си щерка - седемгодишната Даш.

" Това са моменти, които остават вечно в паметта ми ", написа Йовович в формалния си профил в Instagram, където разгласява фотография с дъщеричката си, облечена в светлосиня грейка измежду снега.

Актрисата се впуска и в поетично изложение на околния пейзаж, като приказва за дървета, покрити с бели одеяла и натежали от сняг клони, който се изсипва върху главите им, до момента в който слушат по какъв начин снегът скърца под ботушите им.

Мила Йовович и брачният партньор й - режисьорът Пол Андерсън ( " Заразно зло " ) се женят през 2009 година и имат три дъщери дружно. Това са 15-годишната Евър, която към този момент върви по стъпките на майка си като модел и актриса, седемгодишната Дашиъл и двегодишната Оушън Ларк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР