Напоследък президентът Радев използва думи, сякаш от някакви предишни епохи

...
Напоследък президентът Радев използва думи, сякаш от някакви предишни епохи
Коментари Харесай

Радев спори с публиката в Летния театър във Варна за Путин: Питаха го дали ще предаде Варна на Русия?

Напоследък президентът Радев употребява думи, като че ли от някакви предходни столетия като " нихилисти ", " безродници " и т.н във времена, в които цивилизованият свят към този момент е станал глобално село.

Държавният ни глава е спорил с публиката по време на обществена изява в морската столица.

Президентът Румен Радев е влезнал в директен спор с варненка след края на операта “Аида ” в Летния спектакъл във Варна, намесили са се още фенове, имало и боричкане, написа

Радев беше видян в петък вечер измежду публиката на операта “Аида ” в компанията на брачната половинка си Десислава, откакто по-рано денем откри Роженския събор и сподели, че " Украйна упорства да води война с Русия ".

Появата му в театъра провокира неспокойствие в част от публиката, въпреки и Радев да не се натрапваше на очи. По време на двата антракта той разговаряше със седналия до него регионален шеф на Варна Марио Смърков, докато Десислава Радева се възползва от почивката и излезе за цигара под строгата защита на чиновници на НСО.

Малко след среднощ, след края на представлението, млада жена съумяла да се приближи до него и да го попита:

Ако Путин ни нападне, бихте ли дал Варна и ще станем ли Варненск?

По описа на Светлозара Колева, Радев дал отговор: Никога няма да ни нападне. “В този миг мъжът ми до мен му сподели, че го е позор от него и че изявленията му от последните два дни са позорни. Тогава някой удари мъжа ми в тил. Цивилни от НСО придружиха нападателния мъж бързо до изхода ”, споделя Колева.

В обявата си във " Facebook " тя прибавя, че Десислава Радева защитавала брачна половинка си, споделила, че на опера като частни лица, да не го занимават с политика. " Казах ѝ, че и на ресторант или опера президентът отново е президент на страната и отново ме е позор от него ", написа Светлозара Колева.

Още четете 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР