Напоследък постоянно излиза по нещо дребно за така наречения фитнес

...
Напоследък постоянно излиза по нещо дребно за така наречения фитнес
Коментари Харесай

Samsung случайно потвърди Galaxy Ring – кога ще се появи и какво да очакваме

Напоследък непрекъснато излиза по нещо дребно за по този начин наречения фитнес тракер Galaxy Ring на Samsung. Сега това се случи още веднъж, единствено че този път самата компания Samsung е пуснала информацията – въпреки и инцидентно.

Съществуването на пръстена не е единственото нещо, за което към този момент знаем. 

Знаем също, че да, както се очакваше, пръстенът в действителност ще се назовава Galaxy Ring, което няма да е изненада за никого. Също по този начин към този момент знаем, че пръстенът ще дебютира по някое време през 2024 година, макар че не е доказана точна времева рамка. Ще успее ли Samsung да сътвори най-хубавия фитнес пръстен от първия опит? Времето ще покаже.

От известно време чуваме клюки за някакъв тип фитнес пръстен с марката Samsung и Galaxy, а в този момент наподобява, че той е по-близо от всеки път до доставка. Това е по този начин, откакто членове на корейски конгрес видяха нови препратки към Galaxy Ring в актуализация на приложението Galaxy Wearable за Android. Тези препратки бяха възприети и по-късно доразвити от 9to5Google.

Като начало, името към този момент наподобява, че е доказано – Galaxy Ring

Освен това 9to5Google удостоверява, че пръстенът „ ще бъде пуснат на пазара някъде през 2024 година “. Кога ще бъде това, надалеч не е доказано, само че ни беше казано да чакаме, че той ще бъде звездата на огромното събитие на Samsung през януари или февруари – Unpacked. 

Ако казусът е подобен, няма да чакаме още дълго, с цел да стане това нещо публично.

По отношение на други открития в отчета на 9to5Google се споделя, че „ Samsung ще следва нормалния си модел на потребление на настрана приложение, конфигурирано на вашето устройство, като приставка с Galaxy Wearable “. Това значи, че „ това добавено приложение носи нужните спомагателни контроли за умния пръстен. Samsung прави същото при Galaxy Watch и други носими устройства, като за всяко ново потомство има настрана приложение “.

Напълно допустимо е през идващите седмици и месеци да изтекат още детайлности. Очакванията са, въпреки и с някои особености и промени, пръстенът да прави работа, сходна на тази на smart часовник или гривна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР