Напоследък Пенелопе Крус сякаш отказва да се раздели със своя

...
Напоследък Пенелопе Крус сякаш отказва да се раздели със своя
Коментари Харесай

Прозрачната рокля на Пенелопе Крус, за която всички говорят

Напоследък Пенелопе Крус като че ли отхвърля да се раздели със своя Chanel. Но когато за първи път си пробиваше път в Холивуд (вече добре позната в родната й Испания, първата роля на Круз в Съединени американски щати беше в The Hi-Lo Country от 1998 г.), тя носеше панталони или елегантни рокли с гол тил, постоянно в семпло черно или бяло.
 Chanel, дефилето с есенно-зимната сбирка в Париж, Пенелопе Крус и останалите звезди, които участваха
Звездите от първия ред на ревюто на Chanel

Модната къща закри Седмицата на модата в Париж

С мудни, само че славни стъпки актрисата построи кариерата, за която мечтаят амбициозните кино звезди. По пътя тя завоюва Оскар за забележителното си показване във филма " Вики, Кристина, Барселона " и откри любовта на живота си в лицето на своя сътрудник артист Хавиер Бардем.

И като се изключи че стана едно от най-обичаните имена на Холивуд, което може да се похвали с редица достижения, тя също по този начин постоянно краси аления килим в запаметяващи се тоалети. През 90-те и началото на 2000 година младата Пенелопе Крус беше твърдо решена да добави нотка испански щрих към тоалетите си.
 Снимка 643798

Подобно на доста от нейните съвременници по това време - като Дженифър Анистън, Уинона Райдър и Гуинет Полтроу, Крус по-често избираше минималистична хармония, написа Vogue. Независимо дали в Ralph Lauren, по-строго облекло или напълно в бяло (нейн фаворит), тогава, а и в този момент, тя продължава да има тази вродена привелкателност, която никакви парите на света не са в положение да купят.
 Снимка 643797

Доказателство за това е и следващата ѝ блестяща визия, по време на раздаването на филмовите нaгради за без значение кино Gotham в Съединени американски щати преди ден. участва на събитието, облечена в транспарантна бяла дълга до земята рокля на Chanel. Дизайнът на роклята с издути дълги ръкави поддържа нещата типичен, до момента в който транспарантният дантелен материал й придава съвременно чувство и доза съблазън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР