Напоследък модните избори на Кейт Мидълтън стават все по-смели. На

...
Напоследък модните избори на Кейт Мидълтън стават все по-смели. На
Коментари Харесай

Колко по-дръзка може да е Кейт Мидълтън

Напоследък стилните избори на Кейт Мидълтън стават все по-смели. На какво се дължи това - насъбран опит на виновната позиция, смяна в консервативния етикет или персонални желания, можем единствено да гадаем. Но смяната ни подхожда.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Карибския район и първата обиколка зад граница от началото на пандемията с COVID-19
Защо Уилям и Кейт стигнаха чак до Карибите

Почивка или пътешестване с идея

По време на визитата на Кейт и принц Уилям в Белиз тя беше ослепителна.

Буквално, тъй като за формалното събитие в храма на маите Кахал Пех 40-годишната херцогиня беше облечена в блестяща рокля в розово. Аксесоарите пък бяха повече от уместни - обеци и клъч в обичайния за района жанр.
 Снимка 567760

Ние обаче ще обърнем внимание на роклята, която е дело на английския бранд Vampire`s Wife. Марката е основана през 2014 година от някогашния модел и сегашна брачна половинка на Ник Кейв Сузи Бик, а облеклата й се характеризират с драматичност и изразителност.

Не сме привикнали да виждаме Кейт в сходни дръзки одежди, само че несъмнено й отива. Освен това тя не за първи път облича Vampire`s Wife. През март 2020 година херцогинята беше на посещаване в Guinness Storehouse в Дъблин, където носеше емблематичния модел на марката Falconetti в зелено.
 Снимка 567761

Сред почитателите на Vampire`s Wife са Салма Хайек, Кейт Мос, Кийра Найтли, принцеса Беатрис, Тилда Суинтън, Маги Джиленхол, Натали Портмън, Джоди Комър.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР