Наполи записа пореден колеблив мач от началото на сезона при

...
Наполи записа пореден колеблив мач от началото на сезона при
Коментари Харесай

Наполи с нов провал в Италия, Осимен изтърва дузпа и закопа тима си

Наполи записа следващ неуверен мач от началото на сезона при нулевото тъждество с Болоня в мач от петия кръг на Серия А. Виктор Осимен пропусна дузпа през второто полувреме.

Първата рискова обстановка в мача пристигна още в 6-ата минута. Осимен излезе на добра позиция, само че ударът му нацели левия непряк дирек. Само четири минути по-късно таранът още веднъж излеза на добра позиция, само че изстрелът му излезе отвън очертанията на вратата.

Натискът на гостите от Неапол продължи и в 14-ата минута Пьотър Желински опитва шанса си от границата на наказателното поле, само че и той не откри вратата. Във втората минута на добавеното време изстрел на Джакомо Разпадори мина малко над напречната греда.

В 71-ата минута Рикардо Калафиори игра с ръка в наказателното поле на Болоня и Наполи получи правото да извърши дузпа. Зад топката застана Виктор Осимен, само че неговото осъществяване бе потресаващо и той даже не уцели очертанията на вратата.

Малко по-късно Джошуа Зиркзее остана очи в очи с Алекс Мерет, само че ударът на германеца бе избавен от стража на " небесно-сините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР