Напълно ваксинираните хора, които са били в контакт със заразен

...
Напълно ваксинираните хора, които са били в контакт със заразен
Коментари Харесай

Във Великобритания премахват карантината за напълно ваксинирани при контакт със заразен

Напълно имунизираните хора, които са били в контакт със инфектиран от , ще бъдат свободни в рамките да продължат живота си обикновено, без да е належащо да вършат ежедневни проби, научи английският вестник The Times.

В най-ясния симптом на проектите на министрите да заменят рестриктивните мерки за вируси с фокус върху персоналната отговорност, те имат намерение да анулират всички законови условия към тези, които са изцяло имунизирани, в случай че срещнат доказан случай, съобщи организация Фокус.
 Медици в Италия оспорват в съда условието да се имунизират против COVID-19 Медици в Италия оспорват в съда условието да се имунизират против COVID-19
Триста здравни служащи в Италия са подали правно оборване против условието да се имунизират против ковид, заяви БГНЕС. Делот...

Въпреки че признават, че неимунизираните хора също могат да стартират да подценяват карантинните правила и биха могли да „ изиграят “ системата, министрите желаят да показват предложенията идващия си месец.

Официалните оценки демонстрират, че инфекциите ще се усилят с цели 26% съгласно проектите, само че държавното управление евентуално ще одобри риска, с цел да избегне спомагателни разстройства в бизнеса, учебните заведения и публичните услуги. Промяната ще приведе Англия в сходство с други страни като Съединени американски щати и Германия.

Крис Уити, основният доктор на Англия, предвижда импровизирано, че защитни ограничения като маски за лице към момента ще са нужни след 19 юли, датата, на която би трябвало всички ограничавания поради ковид да бъдат отстранени.

Броят на коронавирусните инфекции в Англия се е нараснал със 72 % за една седмица, предизвестяват здравните управляващи.
 Коронавирусът в България: 0,5% от пробите за последното денонощие са позитивни Коронавирусът в България: 0,5% от пробите за последното денонощие са позитивни
Броят на новите случаи на коронавирус се усили леко като безусловно число, само че понижа като %. 81 са новооткритите случ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР