Напълно нормално е в дългосрочната връзка, чувствата ви да се

...
Напълно нормално е в дългосрочната връзка, чувствата ви да се
Коментари Харесай

Едно е да обичаш някой, а съвсем различно е да си влюбен в него – Втора част

Напълно обикновено е в дълготрайната връзка, възприятията ви да се развиват и да прерастват в нещо по-дълбоко и същинско.

В първата част ти представихме знаците, които демонстрират какво изпитваш, когато си влюбена в него. А в този момент пристигна време и да ти покажем и тези, които символизират обичта, която се появява на по-късен стадий от връзката ви.

Сигурна си в неговата любов

Когато си влюбена, освен идеализираш твоя сътрудник, само че искаш и ти самата да бъдеш съвършена в неговите очи. Това те кара и непрекъснато да се грижиш за външния си тип. Превръщаш се в суетно момиче, което даже на моменти прекалява с условията към себе си. Започваш да спортуваш, внимаваш с храната, която консумираш, и все по-често посещаваш разкрасителни процедури.

С времето, влюбването се трансформира в любов. И ти от ден на ден започваш да се доверяваш на твоя сътрудник и да си сигурна в неговите усеща. Това те кара да се отпуснеш малко и да се държиш по-естествено. Погледът ти се обяснява и започваш да виждаш, че нито той, нито ти сте съвършени. Но това не пречи по никакъв метод на връзката и обичта ви. Дори ви прави още по-сплотени.

Знаеш, че твоите дефекти няма да го отхвърлен, тъй като те обича, макар тях. Както и ти него.

Може да бъдеш себе си

В началото на връзката ви, ти си се тормозила да бъдеш себе си и да изразяваш свободно мнението си. Винаги си се страхувала, че може да го засегнеш по някакъв метод или може да се откаже от теб, в случай че мненията и възгледите ви не съответстват. Но с времето сте се обикнали и сте се разкрили един пред различен. Сега си по-уверена от всеки път. И в него. И в себе си. Казваш това, което мислиш, даже и да е друго от това, което мисли той. Защото не бихте позволили разликите да ви разделят.

Интимността се трансформира

Докато си влюбен в някой, искаш да бъдеш съкровен с него всеки ден. Не искаш да ставате от леглото и да се наслаждаваш на всяка една част от тялото му. Целувки, обятия, ласки и всичко останало. С времето, нещата се трансформират.

Отношенията ви се стабилизират и имате мощна връзка сред вас. Сексуалността се трансформира, и може би към този момент не изпитвате неконтролируемо привличане един към различен. Това ви разрешава да се наслаждавате повече на моментите, в които вършиме обич. И да цените всеки един момент, прекаран дружно.

Повече грижа за връзката

Когато пристрастеността, привличането и влюбването се трансфорат в любов и угриженост, тогава би трябвало да полагате повече грижи за вашата връзка. Време е за взаимни отстъпки, дълбоки и откровени диалози и съгласие.

Вече сте на различен стадий от вашите връзки и би трябвало да се стараете повече. Ако преди си зарязвала всичко, поради него, с времето си осъзнала, че това е било неразумно и в този момент намираш баланс сред твоята работа и вас. Той още веднъж е твой приоритет, само че не забравяш и за себе си.

Усещаш дълбока връзка с него

Изпитваш мощна обвързаност към него и му имаш цялостно доверие. Усещаш, че това е двустранно и нямаш никакви опасения, че той може да не усеща същото. Сигурна си в него и възприятията му към теб на 100 %. Без терзание правиш проекти за бъдещето, в които е включен и той.

Познаваш го повече от добре. Знаеш всичко за него и даже не са ви нужни думи, с цел да се разбирате. Имате дълбока прочувствена връзка, която прави връзките ви още по-здрави и неразрушими.

Да си привързана към колегата си и да го обичаш е прелестно. Поставяш неговите потребности пред своите. Щастието му е по-важно от твоето лично. Когато него го боли, теб те боли доста повече. Страдаш, когато е печален и си щастлива, когато е добре.

Обичаш го все пак. И с времето, обичта, която изпитвате един към различен става все по-силна и същинска. Но пазете тръпката и искрата посред ви. Защото в случай че те изчезнат, доста по-трудно ще съумеете да останете влюбени един в различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР