Напълно изненадващо, но една от участничките във втория сезон на

...
Напълно изненадващо, но една от участничките във втория сезон на
Коментари Харесай

Няма да повярвате, коя от участничките от Ергена вече е бременна:

Напълно изненадващо, само че една от участничките във втория сезон на „ Ергенът “ е бременна и сама показа новината в нета. Казваме, че не е за поверие не, тъй като девойките вътре не бяха на възраст за деца, а тъй като тъкмо тя не даваше индикации за сходни планове.

Но ето, че се случи – бременна е не коя да е, а Габриела Бланко. Да, същата джукеста Габи, която не спираше да се подиграва на Пам Велидис и да се кара от душа с Елена.

Потребители попитаха Габи непосредствено дали е бременна, забелязали някои промени във фигурата й, а тя мигновено отговори с да. И сложи няколко сърчица емотикони.

Не е ясно кой е бащата, дали двамата са дружно, планувано ли е бебето, или е станало инцидентно и дали въобще Габито има желание да се омъжва. Знаем, че тя постоянно е казвала, че не е работила и ден, не желае да работи, а желае хубав и затлъстял от пари мъж, който да й даде живот на принцеса.

Тепърва ще е забавно да разберем дали мераците й ще се осъществен, или въпросният оплодител ще си плюе на петите и ще офейка като доста други случаи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР