Напълно електрическият базов модел на MINI впечатлява с ефективното си

...
Напълно електрическият базов модел на MINI впечатлява с ефективното си
Коментари Харесай

Новото MINI Cooper E в Classic Trim: електрическо, ефективно, емоционално

Напълно електрическият базов модел на MINI впечатлява с ефикасното си електрическо задвижване и типичната за марката наслада от шофирането. Комфортното предложение на място в кокпита и дребният диаметър на завой трансформират новото MINI Cooper E в съвършения сателит във всекидневието.

Напълно електрическото MINI Cooper комбинира съвременно, екологично задвижване с типичната за марката наслада от шофирането. Също както и цялото ново моделно семейство на MINI, по този начин и MINI Cooper E се предлага в четири завършени по нов метод Trims. При Classic Trim се предлага избор от нови лакови покрития за каросерията и контрастни цветове за покрива. Дизайнът на иконичния модел с три порти на MINI в цвят Sunny Side Yellow е изключително експресивен с противоположен покрив и бели корпуси на външните огледала.

При „ Classic Trim " повърхностите в кокпита са покрити с двуцветен, черно-син плетен материал. Така в интериора се основава моден контрастност с висококачествената тапицерия на седалките от изкуствена кожа Vescin. Тя се предлага в сив или черен цвят с перфорирана шарка houndstooth.

„ С новото изцяло електрическо MINI Cooper E ние предлагаме превъзходна опция за нахлуване в новото семейство на MINI. Неговите 184 к.с. подсигуряват вълнуваща пъргавост и вдъхновяващо ускоряване без забавяния и ограничавания ", сподели Щефани Вурст, началник на марката MINI.

Емоционална наслада от шофирането и бързо зареждане
Директното предавателно отношение на пъргавото кормилно ръководство внася оптимални страсти в кокпита. Разширената диря, както и по-дългото междуосие усъвършенстват динамичността при предизвикателни обстановки на пътя. Типичното за марката Go-kart чувство се усилва до най-много с помощта на спонтанното разрастване на мощността на електромотора.

Батерията на MINI Cooper E (среден разход на електрическа енергия: 14,3-13,8 кВтч/100 км съгласно WLTP; CO2 излъчвания (комбинирани): 0 г/км) с енергиен потенциал 40,7 кВтч обезпечава пробег от 305 км при WLTP тестови цикъл.

При пътешестване са задоволителни 28 минути при зарядна мощ 75 кВт, с цел да заредите батерията на MINI Cooper E от 10 до 80 %. Електрическото задвижване с мощ 135 кВт/184 к.с. може когато и да е да даде оптималният въртящ миг от 290 Нм. Благодарение на него автомобилът форсира от 0 до 100 км/ч за 7,3 секунди.

Характерен екстериор с градска устременост
В силуета преобладават типичните за MINI пропорции. Компактните размери облекчават управляемостта и търсенето на паркоместа.

Отпред лицето на MINI се оформя от кръглите MINI фарове и осмоъгълната предна решетка. С неповторимите си светлинни графики LED фаровете акцентират яркото лъчение на MINI Cooper E. Джантите с размери от 16 до 18 инча се оферират с разнообразни, аеродинамично усъвършенствани дизайни.

Повече комфорт и сигурност в градския трафик
Активният надзор на скоростта автоматизирано приспособява дистанцията до движещите се начело коли и непрекъснато следи пътя. Това разрешава навреме различаване на евентуално рисковите обстановки в натоварения трафик. Асистентът за паркиране независимо разпознава паркоместата и започва развой на автоматизирано паркиране с натискане на бутон.

*Източник: www.mini.bg Назад

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР