Напълнила се цяла влакова композиция, която вече пуф-паф, пуф-паф -

...
Напълнила се цяла влакова композиция, която вече пуф-паф, пуф-паф -
Коментари Харесай

Ало, ДПС, доказателствата за свинщините на Делян пристигат от САЩ с товарния на 4-ти коловоз

Напълнила се цяла влакова комбинация, която към този момент пуф-паф, пуф-паф - пътува към България по железопътната трансконтинентална линия, издигната и ремонтирана от НКЖИ с компании, близки до Пеевски. Телеграма от Вашингтон известява ДПС-актива да чака на 4-ти коловоз, като поучава посрещачите да носят въжета, тъй като ще се наложи малко хамалска работа. Източници от Централно разузнавателно управление на САЩ и ФБР, чиито шефове са в отпуск до есента и президентът Байдън ги е пуснал за търсене, оповестиха за Фрог нюз, че товарните вагони са натъпкани с:

Папки за цигарена контрабанда и финансиране на терористични структури, фалирането на КТБ и разграбването на активите й, фалирането на „ Булгартабак “, потреблението на медии за рекет и напън, потреблението на прокуратурата като инструмент за репресии и прочие Това е единствено част от това.

По мотив изказванията на Движение за права и свободи, че Пеевски не е бил държавен чиновник и нямало по какъв начин да взе участие в корупция от Белия дом напомнят, че е бил зам.-министър, няколко дни началник на ДАНС, преди този момент парламентарен секретар на транспортното министерство, оглавявал е борда на „ Пристанище Варна “ ЕАД,, следовател в стопанския отдел на Столичното разследване, както и член на междуведомствената комисия за издаване лицензи за търговия с оръжие.

Не е неприятно до момента в който чакат товарната комбинация, баровците от Движение за права и свободи да помислят за 4-те мандата, които Пеевски е бил народен представител от придвижването. В този интервал той се е вясвал на работа от дъжд на вятър, само че е въртял действия, които за множеството хора са си чисти закононарушения. Да помислят за горещите му връзки с Борисов и основните прокурори, със службите и прочие Как това съдружничество унищожи хиляди човешки ориси и бизнеси. Движение за права и свободи това ли поддържа?

Хайде със здраве и да не не помнят въжетата – огромно разтоварване ги чака…

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР