Нападението над бившия грузински лидер Михаил Саакашвили в Атина вероятно

...
Нападението над бившия грузински лидер Михаил Саакашвили в Атина вероятно
Коментари Харесай

Атаката срещу Михаил Саакашвили инсценировка?

Нападението над някогашния грузински водач Михаил Саакашвили в Атина евентуално е било инсценирано, съобщи РИА Новости.

Според думите на шефа на Института по тактика и ръководство в Тбилиси Петър Мамрадзе самият политик е провел побоя над него. "Аз познавам този човек от дърго време и поради това допускам, че става дума за някакъв спектакъл. Той желае да наподобява мощен и да покаже на хората, че не се опасява от нищо. Много е евентуално "побоят " да е бил опит за вдиагне рейтинга ", е коментирал събедникът на съветската осведомителна организация.

Както към този момент писахме, през вчерашния ден юноша с качулка на главата се е нахвърлил върху Саакашвили, като го блъснал няколко пъти по главата. При случая са потърпевши още няколко души.

Атаката е станала, до момента в който политикът се е срещал със свои сънародници в гръцката столица. Въпреки нападението, той е провел къс диалог с имигрантите.

Саакашвили е бил президент на Грузия от 2004 до 2013 година След провалянето на неговата партия Единно национално придвижване на изборите и приключването на президентския му мандат той е напуснал страната си.

През последните години активността на Саакашвили и неговите последователи в Грузия са довели до няколко правосъдни процеса. Към този миг той е получили ма две задочни присъди на общо шест години затвор и в съда се гледат още няколко каузи против него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР