Нападателят Валери Божинов явно се чувства великолепно във Враца, където

...
Нападателят Валери Божинов явно се чувства великолепно във Враца, където
Коментари Харесай

Валери Божинов сравни Враца с Ню Йорк

 Божинов ще си връща тръпката от футбола във Враца
Нападателят Валери Божинов очевидно се усеща превъзходно във Враца, където ще продължи кариерата си след хърватския Риека.

Днес футболистът ще подпише контракт с отбора от Първа лига, където треньор е вторият му татко Сашо Ангелов. В ефира на Нова телевизия Божинов разгласи, че спрямо Китай, където игра в част от кариерата си, Враца му се коства като Ню Йорк. Той не посочи в какъв аспект градът под Околчица му припомня за американския мегаполис.

" В Китай живях в град с 1,5 милиона население.  България има много хубави градове и природа, би трябвало да си я пазим, както и да се подкрепяве като народ, тъй като съедининението прави силата. Живял съм на доста места по света, тук във Враца съм да упражнявам и играя. В Риека ми беше доста хубаво, само че не се усещах футболист, тъй като не играех.

Аз съм на 32 и още има какво да дам на футбола. Благодаря на Ботев Враца, че ми подава ръка. За мен е орис, че ще мога да оказа помощ на втория си татко Сашо Ангелов, който ми даде път към футбола. Все още не съм научил врачанизми, само че има време. За мен не е проблем да пребивавам във Враца и да играя за Ботев. Не съм израснал в царски замък, че за съм придирчив ", сподели Божинов.

Кметът на Враца Калин Каменов съобщи, че се надява Божинов и Ботев взаимно да си оказват помощ.

" Преговорите с него не бяха сложни, само че просто трябваше да изчака за други оферти. Все отново той е футболист от доста огромен диаметър. Надявам се с положителните си игри за Ботев да откри още веднъж път към огромния футбол ", сподели Каменов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР