Нападателят Ромелу Лукаку направи шокиращото разкритие, че 23 от 25

...
Нападателят Ромелу Лукаку направи шокиращото разкритие, че 23 от 25
Коментари Харесай

Лукаку: През януари всички бяхме с температура и кашлица, но никой не ни е тествал

Нападателят Ромелу Лукаку направи шокиращото разобличаване, че 23 от 25 футболисти на италианския футболен клуб Интер са били заболели с кашлица и температура през януари, само че не са били тествани за COVID-19. До момента " черно-сините " не са разгласявали позитивна проба за собствен състезател, макар че са в епицентъра на епидемията в Ломбардия, а белгийският национал изясни какви могат да бъдат аргументите за това в изявление за брачната половинка на Дрийс Мертенс - Кат Керкхофс, която е публицист.

" Имахме почивна седмица през декември и когато се върнахме, кълна се, 23 от 25 в лагера бяха заболели. Изобщо не се майтапя. Играхме против Каляри на Раджа Наинголан и след към 25 минути един наш бранител трябваше да напусне терена. Той не можеше да продъжи, съвсем припадна ", съобщи Лукаку.

Белгиецът приказва за Милан Шкриняр, който напусна терена 17 минути след началото на срещата на 26 януари. Тогава от клуба обясниха, че той към момента не се е бил излекувал изцяло от вирусно заболяване. Първият доказан случай на ковид в Италия пък е регистриран на 21 февруари, тъй че в Интер не са имали концепция да се тестват.

" Всички кашляха и имаха температура. На мен също ми беше доста по-топло от нормално, до момента в който загрявах. Не съм имал тресчица от години. След мача имахме планувана среща с посетители от " Пума ", само че аз се извиних и напряко си легнах. Тогава не направихме COVID-19 проби, тъй че няма по какъв начин да бъдем изцяло сигурни ", продължи Лукаку.

Всъщност, футболистите на Интер към момента могат да схванат. При подновяването на сезона в Серия " А " всички ще преминат кръвни медицински проби и коронавирусът към момента може да бъде открит посредством антитела. Ако те са налични в организма, вирусът е бил там и е изцяло преборен.

Междувременно, Лукаку приказва и за ситуацията в Интер, където играчите са доста по-сплотени като група, в сравнение с в Англия.

" Имаме седем души, които живеят на една улица. Разликата с Англия е голяма. Там излизахме дружно на вечеря един път на всеки четири месеца, а тук - на всеки четири седмици ", приключи белгиецът.

Много италиански клубове организират постоянно отборни вечери, които футболистите заплащат на ротационен принцип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР