Нападателят на Уулвърхамптън Диого Жота победи защитника на Ливърпул Трент

...
Нападателят на Уулвърхамптън Диого Жота победи защитника на Ливърпул Трент
Коментари Харесай

Жота спечели виртуалната Висша лига след златен гол срещу Александър-Арнолд

Нападателят на Уулвърхамптън Диого Жота победи бранителя на Ливърпул Трент Александър-Арнолд с 2:1 на финала на виртуалната Висша лига " ePremier League Invitational ". Редовното време приключи 1:1, а Жота завоюва със златен гол.

В първото издание на шампионата, който се организира от 21 до 25 април, играчите изпробваха своите умения във видеоиграта ФИФА 20, играейки безвредно от домовете си.

На полуфиналите Александър-Арнолд победи съотборника си в националния тим на Англия и нападател на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг със златен гол на Роберто Фирмино в първия полуфинал по-рано в събота, като Жота победи над Дуайт МакНийл от Бърнли във втория полуфинал.

Наградният фонд ще бъде дарен на самодейността #PlayersTogether, основана от играчи във Висшата лига, с цел да се помогне на Националната здравна работа на Англия в изискванията на пандемията от ковид.

В шампионата участваха представители на всички клубове от Висшата лига. Единствено Арсенал и Манчестър Юнайтед бяха показани от музиканти, които са техни почитатели, а за останалите тимове играха настоящи футболисти.

Английският футбол е спрян за неопределен срок поради пандемията от коронавиру
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР