Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за Играч №1

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за Играч №1
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: Опитвам се да говоря повече с Пенев, за да стана голям голмайстор като него

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе определен за Играч №1 на месец март. Той бе номиниран за хеттрика против Ботев Враца при успеха с 4:0 в четвъртфиналите за Купата на България. Атакуващият футболист на „ алените “ пребори конкуренцията на Миси Мезу (Етър), Атанас Илиев (Ботев Пловдив) и Димитър Илиев (Локомотив Пловдив).

„ Искам да благодаря на Господ, моите сътрудници и клуба, тъй като без тяхната поддръжка и доверие нищо от това нямаше да е допустимо. Това е резултат на напъните и труда, който поставяме през това време, и се надявам да реализираме още повече “, стартира Кайседо.

„ За мен е огромна чест да играя за ЦСКА. Това е доста огромен клуб, който за дребното време, откогато съм тук, съм го заобичал доста. Ще продължа да се трудя доста интензивно, с цел да давам всичко от себе си за този клуб. Надявам се в близко бъдеще да оказа помощ да спечелим трофеи “, добави още той.

„ В момента най-голямата разлика е в тактическата скица, само че за мен Акрапович и Пенев са прелестни треньори, които доста почитам. Много съм слушал позитивни и хубави неща за Любослав Пенев. Опитвам се да приказвам повече с него, тъй като беше страховит голмайстор. Да се науча от него на неща, които ми липсват към момента, и да се трансформира в огромен нападател “, сподели еквадорецът.

„ Работя и се трудя, с цел да бъда на терена и да съм в националния отбор. Да се надявам да ме повикат на Копа Америка. Трудя се интензивно за това. Първата стъпка я направихме и стигнахме до финала за Купата на България. Знаем, че Арда не е слаб тим, само че ние сме прелестен отбор. Мога да кажа, че ще дам най-хубавото от себе си, с цел да спечелим трофея. Знаем, че малко по малко се реализира всичко. В момента сме съсредоточени за мача в неделя. По-напред ще мислим за финала, а в този момент сме съсредоточени в идващите мачове “, добави Кайседо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР