Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон коментира предстоящия двубой срещу ФК

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон коментира предстоящия двубой срещу ФК
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА разкри: Искат от нас да убием ЦСКА 1948! И да спечелим след това всики трофеи

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон разяснява идния дуел против ФК ЦСКА 1948. Той показа, че мотивацията е малко по-голяма. Футболистът приказва пред медиите, откакто беше награден за най-хубав футболист на 20-тия кръг в efbet Лига. Националът на Хаити вкара две от попаденията за триумфа против Ботев (Пловдив) с 3:1.
„ Много съм благополучен, че съм тук и, че завоювах тази премия. Много е добре, тъй като представям ЦСКА пред вас. Надявам се да спечелим още награди като тази целият тим. Дано вземем по-добрата премия с ЦСКА – купата. Това е моята фантазия. Играем за това.
Надявам се серията ми от голове да продължи допустимо по-дълго. Някои път головете идват, различен път – не. Ще дам максимума до края на сезона да вкарам допустимо най-вече голове за ЦСКА.
Като нападател конкуренцията за най-хубав голмайстор на efbet Лига не е моята първа цел, въпреки че и за това играя. Предпочитам първо да съм първенец. Ако това стане, стане. Все отново ще се опитам да стана голмайстор №1 в efbet Лига. Смятам, че равнището в българския шампионат е положително. Изненадах се. Чух първоначално, че има единствено три-четири положителни тима, само че разбрах, че има още доста положителни тимове. Силно състезание е. Може би наподобявам здрав, само че не обичам единоборствата, а тук има доста. Добра лига – Лудогорец, Левски, другото ЦСКА, Ботев (Пловдив), несъмнено има доста положителни тимове.
Извършват се доста промени в състава, настроението и атмосферата е доста добра. Нямам желания с кого играя в офанзива. Искам да съм №10, да приключвам офанзивите. Когато играя с Морено да вземем за пример, той е избухлив, има мощност, тича повече от мен. Но нямам желания. И аз бях един от тези, с мен също играеха разнообразни сътрудници.
Най-силният ни мотив за спечелването на купата е тимът, би трябвало да сме дружно. Това е най-хубавото ни оръжие – отборният дух. Не знам за какво не победихме Локомотив (Пловдив). Борихме се, дадохме всичко от себе си. Има такива мачове. Можеш да отправиш 100 удара, само че в случай че не ти е денят, не вкарваш. Важното е, че не загубихме. В борбата за купата е най-важното, че не загубихме три точки и направихме еднакъв.
Чувствам се доста по-остър. Трябва да внимавам с тежестта си, не преставам да се грижа за него. Саша Илич е зад мен. Тичам доста повече, физическата ми форма е по-добра. Лагерът в Турция ме направи доста по-добър.
Треньорът има вяра в нас, в тима. Когато не играем добре или се отклоним от напътствията, е доста непоколебим. Много е почтен с нас. Дава ни дух на тим. Чувстваме се като един тим при него. В този дух ни приказва, че би трябвало да бъдем тим.
Беше по-различно като го нямаше на пейката Саша Илич против Локомотив (Пловдив). Дава ми доста сила. Липсваше. Заедно с почитателите са 12-ият и 13-ият състезател. Когато не е на пейката, се усеща. Той е персона. Не знам за какво бях сменен против Локомотив (Пловдив). Просто треньорско решение, не мога да кажа.
Нашите настройки преди мача с ФК ЦСКА 1948 са същите като с другите мачове. Може би малко повече от нормално, тъй като почитателите желаят да ги убием. Трябват ни почитателите. Те ни подтикват да играем. Трудно е да приключим сезона, доста сме покрай другите тимове. Шоуто, което направиха, беше необикновено по време на предишния мач. Никога не съм виждал сходно нещо по време на мач. Показах го и на моите другари.
Искам да печеля всичко – да играя квалификации за Европа, за Шампионска лига, да спечелим Купата на България, купата. Затова играем в ЦСКА. Винаги е добре да представяш родината си. В този миг играем за купата. Ако отида там, ще пострадвам от сериозна часова разлика. Трябва да отида обаче. Ще бъде мъчно. Следващата година имаме доста мачове- квалификации за Копа Америка. Подготвяме се и за квалификациите за Световното състезание. Имаме си нашето място, което ще пазиме там “, сподели Назон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР