Нападателят на ще пропусне съботния мач от Висшата лига срещу

...
Нападателят на ще пропусне съботния мач от Висшата лига срещу
Коментари Харесай

Нападател на Уест Хам ще пропусне мача с Ливърпул

Нападателят на ще пропусне съботния мач от Висшата лига против първенеца, защото не е възобновен от мускулно разтежение, заяви мениджърът Дейвис Мойс. Антонио беше сменен в 52-ата минута при равенството на отбора 1:1 с предишния уикенд.

" Микейл е страховит футболист и играе в действителност добре. Не считаме, че травмата му е доста сериозна, само че е задоволителна, с цел да го извади от утрешния мач ", сподели Мойс пред кореспонденти. " Очевидно бихте предпочели да играете против Ливърпул без, само че може би те гледат по същия метод с нас и Антонио ", добави експертът.
TEAM NEWS

" We don't think it's too bad, but it's enough to keep him out of this game against Liverpool. "
— West Ham United (@WestHam) Равенството предишния уикенд остави Уест Хям с 8 точки на 12-о място в класирането преди пътуването до " ". " Не мисля, че сме надминали упованията. Винаги отвеждам тима, с цел да реализираме резултати, само че бях удовлетворен от точките, които взехме против и Сити. Това сподели посоката, в която се движим. Мач против първенците постоянно е сложен. Трябва да се опитаме да се възползваме оптимално от тази среща. Играчите имат самочувствие и се надявам да съумеят да го покажат ", разяснява още Мойс. Премиър лийг 7 кръг, събота 31 октомври  Ливърпул 19:30предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР