Нападателят на Шанхай СИПГ Хълк заяви, че ситуацията в Китай

...
Нападателят на Шанхай СИПГ Хълк заяви, че ситуацията в Китай
Коментари Харесай

Хълк: Китай се върна към нормалния си живот

Нападателят на Шанхай СИПГ Хълк съобщи, че обстановката в Китай се е върнала към естественото си положение след експлоадирането на ковид. Шампионатът на страната към момента не е почнал.

"Върнахме се към естествения живот. Трябва да вземем защитни ограничения. Ако изляза на открито и има доста хора, тогава би трябвало да си сложа маска. Винаги се пробвам да държа дезифектант при себе си, с цел да мога да го употребявам, когато съм в контакт с някои предмети. Тук към този момент всичко е доста по-спокойно, за разлика от случилото се през февруари. Днес към този момент виждам, че всичко работи обикновено. Например заведенията за хранене.

Виждаме какъв брой значима работа е свършило китайското държавно управление. Те съумяха да поемат контрола над всичко. Резултатът пристигна доста бързо, популярност Богу. Продължавам да се надявам, че целият свят ще успее да преодолее тази сложна и тъжна обстановка.

Исках да се върна към тренировките и работата с топката допустимо най-скоро. Пропуснах да се срещам със съотборниците си, които са второто ми семейство. Прекарахме доста време дружно и заради всичко това нямахме опция да се виждаме дълго време.

За мен е доста добре, че има опция да упражнявам още веднъж и да поддържам връзка със съотборниците си. Треньорът ни доста обича да работим с топката. Разбира се, незабавно започнахме да вършим това, като взехме защитни ограничения. Отдавна не упражняваме с топката и трябваше последователно да се върнем към това ", съобщи Хълк пред бразилското "Globo Esporte ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР