Нападателят на Рома Тами Ейбрахам може да постигне изключително постижение

...
Нападателят на Рома Тами Ейбрахам може да постигне изключително постижение
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам е на прага на изключително постижение

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам може да реализира извънредно достижение при победа на римските “вълци ” на финала в Лига Европа против Севиля.

Ако победи в шампионата, 25-годишният англичанин ще се трансформира в единствения футболист, който е спечелил всички вероятни съществуващи титли в европейските клубни шампионати сега. Безпрецедентното достижение се дължи на триумфите на Ейбрахам и в някогашния му клуб Челси, от който пристигна в Рома.

Със “сините ” от Лондон футболистът подвигна Шампионската лига и Суперкупата на Европа през сезон 2020/2021, с победи надлежно над Манчестър Сити и Виляреал. Следва да уточним, че Ейбрахам тогава беше твърда запаса в състава на Челси, като на финала против отбора на Гуардиола изобщо не попадна в групата на мача, до момента в който против испанците e на аварийна пейка, като не взема присъединяване в дуела. Въпреки това обаче футболистът е част от състава и е получил орден като победител.
 Една впечатляваща серия сигурно ще завърши с финала в Лига Европа Една впечатляваща серия сигурно ще завърши с финала в Лига Европа
За сметка на скромния си принос за предходните два трофея, Тами Ейбрахам изигра съществена роля в спечелването на Лигата на конференциите с Рома през миналия сезон. Англичанинът приключи акцията в шампионата с 13 мача и 9 гола, като вкара и победното попадение на финала против Фейенорд.

Предстои да забележим дали Ейбрахам ще успее да реализира така наречен “голям шлем ” от европейски клубни титли против коравия отбор на Севиля, който е непогрешим във финалите за Лига Европа. Англичанинът има 13 мача и единствено един гол в шампионата през този сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР