Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема отново бе ключоата фигура

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема отново бе ключоата фигура
Коментари Харесай

Бензема: Единственото важно бе да победим и да продължим

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема още веднъж бе ключоата фигура за своя отбор при триумфа с 1:0 в реванша с Ливърпул от 1/8-финалите на Шампионската лига. Французинът означи единственото попадение в мача. Той съобщи, че в този мач най-важното е било отборът му да победи и да продължи напред.

" Това бе сложен и комплициран мач, само че още през цялото време демонстрирахме какъв брой доста искахме да победим и да продължим. Напуснах терена, тъй като бях изритан в пищяла, само че ще бъда на линия за конфликта с Барселона. Всички тимове, които останаха в шампионата са положителни. Няма дребни противници на 1/4-финалите. Моят метод постоянно е да изчакам и да видя какво ще ни отреди жребият. В модерния футбол, без значение кой си, ще има моменти, в които ще страдаш в мачовете. Независимо какъв брой се стараеш. Единственото значимо тук бе да победим и да продължим напред и ние го направихме ", съобщи Бензема.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР