Нападателят на Португалия Кристиано Роналдо отново използва профила си в

...
Нападателят на Португалия Кристиано Роналдо отново използва профила си в
Коментари Харесай

CR7: Исторически резултат! Няма да играя в Ал Насър

Нападателят на Португалия Кристиано Роналдо още веднъж употребява профила си в Инстаграм, с цел да показа мнението си за мача срещу Швейцария на 1/8-финала на Световното състезание. Той поздрави тима за прелестното му показване и успеха с 6:1.

" Невероятен ден за Португалия, исторически резултат в най-големия шампионат във футбола. Луксозно показване от тим, формиран от младост и гений. Тимът заслужава поздраввления. Мечтата ни е жива! Ще се борим до дъно! Давай, Португалия! ", написа Роналдо.

Иначе пред медиите той бе много по-лаконичен. Кристиано отговори на върпос по отношение на слуховете за негов трансфер в Ал Насър: " Не, не е истина ".

Той пожела и бързо излекуване на легендата Пеле: " Оздравявай скоро, Пеле. Кралят би трябвало да се оправи ".

Кристиано Роналдо очевидно отчаян, че остана запаса при успеха с 6:1 над Швейцария в 1/8-финална среща на Мондиал 2022 в Катар, още веднъж пръв напусна терена. Въпреки насладата от изразителния триумф той незабавно потегли към съблекалнята. По същото време съотборниците му ликуваха пред своите почитатели. 

Преди началото на срещата Роналдо бе приветстван при появяването си на терена, което ненапълно оправи настроението му, което бе тъмно на загрявката. Селекционерът Фернандо Сантош бе очевидно също навъсен поради държанието на водача на „ мореплавателите “.

Роналдо се появи през второто полувреме, само че чак за последните към 20 минути, като даже означи един гол, само че той бе анулиран заради засада.

Кристиано сега е без тим, откакто в навечерието на Световното състезание се раздели с Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие. Роналдо имаше проблеми с мениджъра Ерик загар Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР