Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е близо до

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е близо до
Коментари Харесай

Мбапе е все по-близо до нов договор с ПСЖ

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е покрай това да вземе дефинитивно решение за бъдещето си след месеци на спекулации. Френският национал има контракт единствено до лятото, само че наподобява, че нараства увереността, че той ще подпише нов контракт с парижани след основни диалози с майка му, твърди „ Telegraph “.

Това наподобява като неприятна вест за Реал Мадрид, който беше подготвен да предложи големи пари на Мбапе това лято. „ Кралете “ получиха и на два пъти „ не “ за нападателя предишното лято. Вчера „ Marca “ писа, че той няма да вземе публично удостоверение за бъдещето си най-малко до 21 май.

„ Telegraph “ също по този начин допуска, че ПСЖ в идеалния случай би желал да размени наставника Маурисио Почетино със Зинедин Зидан, само че някогашният треньор на Реал има предпочитание да застане отпред на френския народен тим след Световното състезание в Катар по-късно тази година.

Изданието също по този начин показва, че слуховете за договаряния с мениджъра на Тотнъм Антонио Конте не дават отговор на истината, защото не е имало контакт сред ПСЖ и италианския стратег.

PSG hopeful of Kylian Mbappe signing new contract after talks with his mother
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР