Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд заяви, че очаква с

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд заяви, че очаква с
Коментари Харесай

Рашфорд: В много по-добро състояние сме спрямо миналия сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд съобщи, че чака с неспокойствие старта на сезона с новия управител Ерик загар Хаг след разочароващия минал сезон за него, съобщи организация "Ройтерс ".

Рашфорд пропусна началото на предишния сезон поради травма на рамото, а по-късно по този начин и не съумя да откри неизменност, като вкара едвам 4 гола във Висшата лига в 25 мача. 24-годишният футболист загуби и мястото си в националния тим на Англия.

"За мен това е нов старт, нещо, което чакам с неспокойствие ", сподели Рашфорд пред репортерите, преди приятелския мач на Юнайтед в Мелбърн Виктyри.

"Бях с тима от началото на подготовката. Чувствам се доста по-добре от нормално. Това е опция за ободряване. Готов съм. Ще употребявам шанса да върша това, което постоянно съм правил ", надява се той.

Рашфорд игра 45 минути при успеха на тима си против Ливърпул с 4:0 в Банкок. Нападателят счита, че Тен Хаг към този момент има позитивно въздействие върху тима.

"Първите две седмици и половина подготовка бяха положителни. Ние се подобрихме доста. Тимът е в по-добро положение от предишния сезон. Имаме още доста за възстановяване. На положително място съм сега. Искам да играя допълнително мачове и да съм подготвен за сезона ", приключи Маркъс Рашфорд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР