Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд реагира остро на появилите

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд реагира остро на появилите
Коментари Харесай

Рашфорд с гневна реакция по повод спекулации с името му в пресата

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд реагира остро на появилите се в пресата на Острова спекулации, че има възможност да стане най-добре платения състезател на “Олд Трафорд ” със заплата от 400 хиляди паунда на седмица. 25-годишният състезател се върна към най-хубавата си форма в последните месеци и бе част от състава на Англия, който отпадна на 1/4-финалите на Световното състезание в Катар, където записа и три попадения. 

Рашфорд има контракт до края на сезона, само че “червените дяволи ” имат алтернатива да го удължат едностранно с още една година, което най-вероятно ще стане в идващите дни. Въпреки това двете страни желаят да продължат по-дългосрочното си съдействие и се чака след нова година да седнат на масата за договаряния. От клубът са подготвени да вдигнат сензитивно заплатата на играча, само че спекулациите за сума от порядъка на 400 хиляди паунда не се понравиха на Рашфорд. 

“Можем и да спрем с измислените истории? Моите и задачите на клуба са да влезем Шампионската лига, да се надяваме. Това не оказва помощ. Благодаря ви, ” написа Рашфорд в отговор на спекулациите.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР