Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов договор, обявиха

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов договор, обявиха
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Рашфорд преподписа с Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов контракт, оповестиха публично от клуба. Новият договор на играча е до лятото на 2028-а година. Рашфорд е младеж на “червените дяволи ” и до този миг има общо 373 мача, 128 гола и 68 асистенции на сметката си с екипа на клуба.

През последната акция той записа и най-хубавия си сезон, в който означи 30 попадения и завоюва премията за състезател на годината на клуба. В последните дни няколко публицисти означиха, че Рашфорд е отказал по-изкушаващи предложения от британски и европейски отбори, с цел да остане на " Олд Трафорд ". 

“Присъединих се към Манчестър Юнайтед като седемгодишно момче с фантазия. Все още имам същата пристрастеност, горделивост и решителност, когато нося фланелката на клуба. Вече имах някои невероятни моменти с този необикновен клуб, само че не преставам да имам решителност да печеля още титли през идващите години. Като почитател на Юнайтед през целия си живот, съм наясно с отговорността, която идва с носенето на емблемата и съм кадърен да усетя върховете и паденията повече от всеки различен. Мога да ви уверя, че ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на тима да доближи равнището, на което сме способни, и чувствам тази увереност в съблекалнята. Не мога да съм по-развълнуван за бъдещето под управлението на този управител, ” съобщи Рашфорд.

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че Манчестър Юнайтед е привлякъл с кратковременен контракт и Джони Еванс. Първото ново попълнение за този сезон на отбора бе Мейсън Маунт, а се чака до часове и Андре Онана да дойде на “Олд Трафорд ”.

 
 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР