Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал неприятно изненадан

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал неприятно изненадан
Коментари Харесай

Кавани изнанадан и разочарован от наказанието

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал неприятно сюрпризиран и отчаян от суровото наказване, което му бе наложено от Футболната асоциация на Англия поради обява в Инстаграм, която бе избрана като расистка, написа " Marca ". Футболистът употребява думата " негрито " към собствен непосредствен и поради това бе осъден да не играе три мача, би трябвало да заплати солидна санкция в размер на 100 хиляди паунда, а също така би трябвало да премине и учебен курс за расизма.

Уругваецът по този начин и не може да разбере за какво му бе наложено толкоз сурово наказване за нещо, което той счита за естествен другарски диалог. Думата " негрито " в испанския всекидневен език постоянно се употребява като израз на любов към обичан човек.

Всичко това мощно е разочаровало 33-годишния таран, който все по-сериозно се замисля дали да остане в Англия и през следащия сезон. Договорът му с " Червените дяволи " е до лятото на 2021 година, като има алтернатива за удължение с още една година. На този стадий обаче е доста евентуално играчът да откаже да преподпише.

Заради наложеното му наказване Кавани пропусна дуела с Астън Вила в Премиър лийг, като няма да играе и в идващите две срещи с Манчестър Сити на 1/2-финала за Купата на Лигата, както и Уотфорд за ФА Къп.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР