Нападателят на Манчестър Юнайтед Антoни беше отстранен от състава на

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антoни беше отстранен от състава на
Коментари Харесай

Отстраниха Антони от лагера на Бразилия заради обвиненията в домашно насилие

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антoни беше отхвърлен от състава на бразилския народен тим за международните квалификации. Причина за това са повдигнатите през вчерашния ден обвинявания в домашно принуждение.


Габриела Кавалин, някогашната другарка на Антони, съобщи, че той я е биел и заплашвал с ликвидиране. Тя сподели още, че 23-годишният състезател я е нападал неведнъж сред юни 2022 година и май 2023 година

Според спортния интернет портал Globoesporte, казусът към този момент е бил предмет на следствие от полицията, когато Антони бе извикан в състава, само че същността на някои от обвиняванията към момента не бе станала обществена. Футболистът отхвърли обвиняванията в профила си в обществената мрежа Инстаграм в понеделник.

" Поради обстоятелствата, които станаха публично притежание този понеделник по отношение на нападателя на Манчестър Юнайтед Антони, които би трябвало да бъдат разследвани, и с цел да защитим хипотетичната жертва, играча и националния тим на Бразилия, организацията афишира, че спортистът беше изтеглен от бразилския народен тим ", се споделя в изказване на Бразилската футболна федерация.

Нападателят на Арсенал Габриел Жезус е извикан да замести Антони. Бразилия ще играе против Боливия (9 септември) и Перу (13 септември) през септември. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР