Нападателят на Левски Валери Божинов със забавно клипче в социалните

...
Нападателят на Левски Валери Божинов със забавно клипче в социалните
Коментари Харесай

Култов Божинов: Аз съм свежарка, като детенце на 35 години!

Нападателят на " Левски " Валери Божинов със занимателно клипче в обществените мрежи. Опитният футболист снима по какъв начин протичат медицинските проби при " сините " и качи паметно стори в " Инстаграм ".

В него на " Георги Аспарухов " мерят кръвното налягане на играчите, а това на Божинов е 120/80. " Свежарка, като едно малко детенце на 35 години! ", възкликна някогашният национал. Междувременно към него подметнаха, че е " космонавт " и " като новородено ".

Разбира се, Божинов не пропусна да засвидетелства любовта си към клуба, целувайки емблемата.

" Левски " се събира на следващия ден заран за първа подготовка през 2021 година Тимът приключи есенния на нежеланата 9-а позиция с 15 точки от 16 мача, само че се стабилизира финансово след идването на новия общоприет спонсор STRABAG и на " Герена " се чака сериозна зимна селекция.

През сегашния сезон 34-годишният Божинов записа едвам 3 мача с екипа на " сините " в шампионата, като се регистрира с една асистенция. Все още няма изясненост дали опитният футболист попада в проектите на треньора Славиша Стоянович за пролетния дял от шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР