Нападателят на Интер Ромелу Лукаку говори за това колко много

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку говори за това колко много
Коментари Харесай

Лукаку сподели по какво си прилича с Конте

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку приказва за това какъв брой доста ненавижда да губи, както и за опцията да се завърне в родния си клуб Андерлехт.

“Винаги проследявам Андерлехт, несъмнено ще се върна там. За състезател, който е бил в клуба като младеж, тази концепция ме притегля прекалено много. Попитайте хора като Леандер Дендонкер и Юри Тилеманс. Те също към момента са свързани с клуба, тъй като там имахме толкоз доста хубави моменти ", стартира стрелецът.

"Италия пасва на моя метод на живот. Ако го знаех преди, първо щях да дойда тук. В Интер играем с двама нападатели. Когато играя за Антонио Конте, той прави по този начин, че неговият глас да бъде чут, само че двамата с него се разбираме. Горе-долу си приличаме, и аз като него ненавиждам да изгубвам ".
Защо не одобрих сребърния орден в Лига Европа? Не можех, това беше прекомерно за мен. Винаги съм имал моменти, в които просто би трябвало да кажа “не”. Суперкупи, изгубено Скудето поради една точка, полуфинал с Белгия на Мондиал. Всичко това беше извънредно за мен. Толкова доста дадох за тази цел, а не я реализирах. Отне ми четири-пет дни да го преодолея. Доста постоянно си приказвам с Тиери Анри. Всъщност, той е моят наставник. Той ми даде тласъка да мога да се съпоставям с другите нападатели в Европа”, съобщи Лукаку пред VTM.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР