Нападателят на Челси Ромелу Лукаку предизвика сътресение в клуба след

...
Нападателят на Челси Ромелу Лукаку предизвика сътресение в клуба след
Коментари Харесай

Лукаку обяви, че не е щастлив в "Челси"

Нападателят на " Челси " Ромелу Лукаку провокира разтърсване в клуба след изявление, в което разгласи, че не се усеща благополучен при сините. Белгиецът беседва със Sky Italia по-рано през месеца, само че елементи от изявлението се разгласяват сега, до момента в който сините са в най-натоварения интервал от сезона.

В 29-минутно видео Лукаку разяснява решенията на мениджъра си Томас Тухел и споделя, че заслужава повече игрово време.

" Физически се усещам добре, само че не съм благополучен с цялостната обстановка. Мисля, че би трябвало да играя повече, само че треньорът разчита на друга скица и аз би трябвало да се преценявам с тези решения. Моята работа е да не се предавам ", разяснява Лукаку.

Белгиецът е измежду главните играчи на " Челси ", само че единствено един път в последните 13 мача остана 90 минути на терена. В последните седмици " Челси " загуби доста точки и сега изостава на 8 от водача " Манчестър сити ".

През лятото Лукаку помоли " Интер " да одобри офертата на " Челси " от 97 милиона паунда. В момента обаче нападателят споделя, че желае още веднъж да играе в Милано. Той оказа помощ на " нерадзурите " за първа купа от 11 години, като вкара 24 гола в Серия А.

" Не мисля, че методът, по който напуснах " Интер ", беше най-хубавият. Винаги съм казвал, че обичам " Интер " и желая още веднъж да играя за този тим ", прибавя белгиецът.

Коментарите му не се харесаха на Тухел, който отговори на изказванията на своя футболист.

" Не ми харесва сходен вид говорене. Внася звук, от който не се нуждаем и не оказва помощ на тима ", сподели германецът.

" Много е елементарно да се извадят думи от подтекста, с цел да се създадат заглавията. Аз не усещам Лукаку да е трагичен и по тази причина съм сюрпризиран. Това негово изявление не отразява ежедневната му работа в Кобъм. Ще го обсъдим, само че ще го създадем при закрити врата. "

В изявлението си Лукаку също по този начин споделя, че през 2020 година е отхвърлил предложение на " Манчестър сити ", освен това за по-висока заплата от тази, която взима в " Челси ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР