Нападателят на Ботев Враца Браян Переа даде интервю пред Gol

...
Нападателят на Ботев Враца Браян Переа даде интервю пред Gol
Коментари Харесай

Переа е готов да направи трансфер в друг отбор от efbet Лига

Нападателят на Ботев Враца Браян Переа даде изявление пред Gol в родината си Колумбия. Той приказва за престоя си при врачани, както и каква би била идната стъпка в кариерата му. Колумбиецът призна, че би обмислил оферта от различен български клуб. 

" Истината е, че се усещам доста добре, доста съм благополучен. Имах опция още веднъж да играя, още веднъж да се развличам, тъй като това е нещото, което открих тук, в България. Клубът ми подаде ръка в сложен миг от моята кариера и аз се възползвах от тази опция и благодаря на Бога, че в персонален и прочувствен проект всичко върви доста добре ", стартира Переа. 

" Ботев Враца беше като опция, която имах да играя още веднъж, разбирате ли какво имам поради? Не се колебаех, взех решение да се възползвам оптимално и, популярност Богу, с този нрав съумях да изиграя основната роля. Целите се реализират и мисля, че това беше главното - да се възползвам още веднъж от опцията и с помощта на Бога съм тук ", продължи нападателят. 

" В България има много конкурентни тимове, лига, която възстановява силата си с обичайните тимове и има положително равнище. Пристигнаха и доста положителни играчи и това му придава огромно значение. Футболът е много физически, тактически не толкоз, тъй като по-голямата част от тимовете не са мощни, само че физиката на връщане обратно и напред е това, което може да се види най-вече в мачовете ". 

" Ако нямаш манталитета, постоянството и дисциплината, които би трябвало да имаш, освен във футбола, само че и във всяка област, е доста мъчно да постигнеш задачите си. Ако нямаш манталитета, постоянството и дисциплината, които би трябвало да имаш освен във футбола, само че и във всяка област, е доста мъчно да постигнеш задачите си. Поставил съм си персонални и групови цели, да имам дисциплинираност, да имам този нрав да желая постоянно повече и популярност Богу, нещата се случват ". 

" Фокусиран съм върху завръщането си в шампионата с Ботев Враца, само че също по този начин желая, в случай че има опция да отида в различен тим тук в България или другаде, бих обмислил този вид. Но за момента имам още две години от контракта си и по тази причина мисля за клуба, само че не оставям настрани опцията да напусна клуба. Истината е, че е имало оферти, само че те не са били лесни, тъй като имам още две години контракт с клуба, тъй като истината е, че би трябвало да приказвам с клуба, тъй че мисля, че за колумбийския футбол това няма да е елементарно. Бих желал, в никакъв случай не съм си затварял вратите да се върна в страната си ", приключи Браян Переа. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР