Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков изрази задоволство от класирането

...
Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков изрази задоволство от класирането
Коментари Харесай

Щастливият Петков: В Ботев всички се държат уникално с мен

Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков изрази удовлетворение от класирането на тима на полуфинал за Купата на България. " Канарчетата " разрушиха с 5:0 Литекс в " Коматево ", а той означи хеттрик в дебютния си мач от първата минута за отбора.

" От началото в конкуренцията за Купата имахме двама мача с отбори от Втора лига. Във всеки един от тях изпитахме компликации, само че хубавото е, че побеждавахме. Затова тази седмица си коментирахме, че точно тези мачове са най-трудни. Треньорът ни сподели да не подценяваме срещата. Смятам, че добре се справихме. От първата минута пресирахме Литекс и справедливо спечелихме. Тактиката ни беше да решим дуела с бързи голове. Няма значение дали с мои попадения или на различен сътрудник. Най-важното е Ботев да побеждава ", показа Петков.

Не укривам, че в Ботев се усещам удобно, всички се държат неповторимо с мен. Нещата се подреждат за мен тук. Аз благодаря на всички, както и на треньора, който през днешния ден ми гласоподава доверие и съгласно мен малко или доста го оправдах. Тук ме чакат страхотни неща. Важното е да сме живи и здрави.

Не е моя работа да разяснява бъдещето на Фернандо Виана. Той знае кое най-добре за него. Радвам се, че бяхме съотборници, в случай че си потегля, като му поисквам триумфи. Това е футболът. Жалко е, че се сработихме добре, само че играхме малко дружно.

Съперниците? Не би трябвало да гледаме другите тимове. В България всеки тим може да бие всеки. Ботев сподели до каква степен може да стигне за Купата предходната година Отборът е добре, отборът се показва добре и резултатите идват ", добави юношата на " сините ".

Снимка: Боян Ботев, преслужба Ботев Пловдив
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР