Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира скорошното изказване на Жерард

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира скорошното изказване на Жерард
Коментари Харесай

Луис Суарес: Понякога думите на Пике трябва да се подлагат под съмнение

Нападателят на Барселона Луис Суарес разяснява скорошното изявление на Жерард Пике, в което бранителят разкри, че играчите на отбора са били подготвени да оказват помощ финансово на клубното управление, с цел да може Неймар да се завърне на “Камп Ноу”.

 Пике разкри по какъв начин играчите са предложили на клуба да оказват помощ за завръщането на Неймар в Барселона

“Това, което Жерард споделя, от време на време би трябвало да се подлага под подозрение. Той приказва доста безапелационно и има огромен опит в изказванията. В този случай той знае, че играчите нямахме нищо общо със обстановката към Неймар. Бяхме подготвени да го приветстваме, както вършим с всеки футболист, който пожелае да пристигна тук, само че от самото начало бяхме отдалечени от случая”, съобщи Саурес пред “Спорт”.

Suarez tells SPORT: You have to take what Pique says with a pinch of salt https://t.co/uxmquvBHPH
— SPORT English (@Sport_EN) November 22, 2019 Уругваецът разяснява и метода, по който новото попълнение Антоан Гризман е бил приветстван в тима. “Посрещнахме го отлично. Понякога нещата се изопачават. Както Лионел Меси, по този начин и ние с Жерард го приветствахме година по-рано. Тогава казахме, че е огромен състезател и че е измежду най-хубавите в света. Той стана международен първенец и ние го похвалихме за това какъв брой класен футболист е. След това не знаехме какво ще се случи и не бяхме сигурни дали щеше да дойде тази година. Отнасяме се с него, както с всеки различен. Вярно е, че някои съотборници са по-близки с други такива, като в неговия случай той се схваща доста добре с останалите французи в състава. Понякога дружно пием мате, само че това не значи, че се разбираме по-добре или по-зле. Той се схваща с всички и се интегрира доста добре, както и очаквахме”, добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР