Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска
Коментари Харесай

Гризман няма намерение да напуска Барселона

Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво желание да напуща клуба, твърди " Марка ". В последните дни се заприказва, че мястото на французина на " Камп Ноу " не е обезпечено, а президентът на клуба Хосеп Бартомеу е отчаян от представянето му досега. Освен това в Барса възнамеряват сериозна селекция за лятото, като има възможност в клуба да дойдат нови двама класни играчи в офанзива - Лаутаро Мартинес и Неймар, което съществено ще усили конкуренцията в предни позиции.

Въпреки това Гризман е решен да остане в Барса и да се бори за мястото си. Макар да не демонстрира най-хубавото на което е кадърен, нападателят към този момент има 14 гола на сметката си за каталунците, някои от които много значими, тъй като точно с тях се открива резултата в мачовете.

Освен това Антоан последователно стартира да се нагажда към играта на Лионел Меси и има вяра, че следващата година партньорството посред им ще бъде даже още по-добро. Така че той няма желание да се предава и ще се бори за своето място в тима.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР