Нападателят на България Александър Колев заяви, че днешният успех срещу

...
Нападателят на България Александър Колев заяви, че днешният успех срещу
Коментари Харесай

Алкес Колев: Най-накрая важна победа!

Нападателят на България Александър Колев съобщи, че днешният триумф против Танзания с 1:0 е доста значим, защото с него " трикольорите " прекъсват отрицателната си серия без победа от година и половина.

" Най-накрая значима победа, която ще даде повече убеденост на футболистите. Тежък мач, съперникът играеше с дълги топки, правеше груби влизания. Труден мач. Съперникът ни играеше на контри. В днешно време не знам да има лесни мачове. Контролирахме играта през по-голямата част от времето. За подценяване не бих споделил, че е ставало дума. Не успяхме да намерим път към гола през първото полувреме. През второто се отвориха и вкарахме победния гол.
 България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам
България надделя мъчно Танзания за първата си победа от 16 месеца насам

Първа победа за България за годината

Не най-хубавият мач за България, само че е значима успеха. Поздравихме се за трите точки.

Азербайджан е много по-сериозен тим. Половината им футболисти играят в Карабах, които видяхте какво направиха с Байер (Леверкузен). Всичко зависи от нас. Дано тази победа ни вкара малко повече убеденост.

От година и пет месеца нямахме победа. Със сигурност на всички пада една тежест. Имаме доста положителни футболисти, не мисля, че имаме неприятен тим. Надявам се на победа и добра игра.

За мен е значимо да се раздаваме. Кой вкарва - е различен въпрос. Какво да пожелая на почитателите? Да имат малко повече самообладание. Имаме нов треньор и в предходните два мача против Унгария и Сърбия показахме положително лице. Днес отново победа. Да седят зад тима ", съобщи Колев след инспекцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР