Нападателят на Англия Маркъс Рашфорд смята, че освиркванията от феновете

...
Нападателят на Англия Маркъс Рашфорд смята, че освиркванията от феновете
Коментари Харесай

Рашфорд: Освиркванията на феновете бяха излишни

Нападателят на Англия Маркъс Рашфорд счита, че освиркванията от почитателите на " трите лъва " след равенството със Съединени американски щати (0:0) на Световното състезание са били непотребни. Той съобщи, че всички в отбора са наясно, че не се показаха задоволително добре в този мач и нямаше потребност от в допълнение увещание от трибуните.

" Когато спечелим сме най-хубавият тим в света. Когато загубим и ставаме най-лошият. Това е част от футбола. Играчите обаче знаем, че би трябвало да има баланс. Ако в идващия мач се представим мощно, дуелът със Съединени американски щати бързо ще бъде пропуснат. Но възприятието не е прелестно. Честно казано нямахме потребност от освиркванията на почитателите, с цел да разберем, че не играхме добре. Всички в тима знаехме, че трябваше да се представим по-добре. Когато не победиш не е прелестно, само че не трябва да има чак подобен негативизъм. Рядко се случва един тим да завоюва и трите си мача в групата на международно състезание. Ако победим Уелс, това ще е отлично начало на присъединяване ни на Мондиала ", счита Рашфорд.

Всъщност Англия сигурно ще продължи на 1/8-финал, стига да не загуби от Уелс с 4 или повече гола. С победа пък " трите лъва " ще завършат на първото място в групата.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР