Нападателят Мартин Тошев е най-опитното име от новите попълнения на

...
Нападателят Мартин Тошев е най-опитното име от новите попълнения на
Коментари Харесай

Мартин Тошев: Трябва да върнем Етър в елита на България

Нападателят Мартин Тошев е най-опитното име от новите попълнения на Етър. Роден е на 17 април 1990 година и е младеж на Пирин (Благоевград), само че едвам 17-годишен минава в ЦСКА. У нас е играл още за Черноморец (Бургас), Славия, Септември (Сф), Пирин и ФК ЦСКА 1948.

В чужбина е носил екипите на Кьолн II, Ерцгебирге, Ал Ахед, Жетису, Шахтьор (Караганда, Казахстан) и Академика (Клинчени, Румъния). През есента игра за Спартак (Варна), с който се раздели по взаимно единодушие, а от януари дойде в Старата столица и на него ще се разчита да укрепи съществено офанзивата на " виолетовите ".

" Свързаха се с мен, коментирахме и започнах тази крачка да дойда тук. Целта е да осъществим задачата - връщане в елита на Етър, където му е мястото. Не се усещах благополучен в Спартак (Вн), не беше моето място и разтрогнахме с тях през есента по взаимно единодушие.

Човек би трябвало да има цели, с цел да върви напред. Затова и пристигнах тук - Етър е тим с обичаи, събрали сме се да осъществим поставената задача, която към този момент споделих.

С Емо Луканов не сме работили дружно до момента, само че сносно го познавам. Не съм индивидът, който би трябвало да го разяснява, само че съм оптимист, че ни предстоят положителни дни ", съобщи Мартин Тошев пред формалната страница на клуба.

" Нямам никакъв проблем с акомодацията, с доста от момчетата се познавам. Заварих много добра съблекалня и в това отношение нямам никакъв проблем. Физически съм доста добре, от няколко дни към този момент упражнявам и с тима.

Имаме един месец да се подготвим на равнище, с цел да можем по най-хубавия метод да влезем в мачовете. Целта е ясна - отборът да е най-малко на едно от първите две места и аз мисля, че ще се оправим. За това съм пристигнал, упорит човек съм и ще оказа помощ на тима, с цел да го върнем в елита ", убеден е опитният нападател.
 Селекцията в Етър е приключена на 95%
Селекцията в Етър е приключена на 95%

Да бъдем обединени, а не всеки един да натъртва на личното си его, разяснява Емануел Луканов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР