Нападателят Димитър Рангелов призна, че с радост би се завърнал

...
Нападателят Димитър Рангелов призна, че с радост би се завърнал
Коментари Харесай

Димитър Рангелов: С радост бих се върнал в Славия“

Нападателят Димитър Рангелов призна, че с наслада би се завърнал в „ Славия “, само че към момента не знае къде ще продължи кариерата си. 35-годишният стрелец е мечтан от родния си клуб, само че самичък призна, че му следва пътешестване до Истанбул, където ще води договаряния с някогашния си тим „ Юмраниеспор “. Ако нещата не се развият добре, ще подпише с " белите ". 

„ Ще забележим, към този момент не е изцяло ясно бъдещето ми. Предстои ми едно пътешестване до Турция, до Истанбул, до предходния ми клуб. В договаряния сме, в случай че не се развият добре нещата, с наслада ще се върна. Ако мога да оказа помощ с нещо на тези момчета да израснат още повече и да вървят в чужбина да играят огромен футбол “, съобщи Рангелов пред БНР.

Нападателят изгледа от трибуните на ст. " Васил Левски " загубата на „ Славия “ с 2:3 от „ Хайдук “ (Сплит).

„ Мачът беше доста прелестен за гледане. Аз съм сюрпризиран, че тимът на „ Славия “ стои по този начин добре на терена. Жалко, че не можаха да си вкарат ситуациите, както и в първия мач. Можеше да създадат и освен това.

Най-вече не им доближи опит, както и малко повече успокоение в някои отигравания, само че това ще си пристигна с времето. Както виждаме, повече момчета са на 20-21-22 години. Съжалявам, че „ Славия “ не се класира. Аз съм българин на първо място. Съжалявам и за „ Лудогорец “, само че това е футболът. Малко или доста знаем, че „ Хайдук “ е класа. Видя се и на терена. Държаха повече топката, опитваха се да вършат това, което ние не можахме да създадем и мисля, че справедливо не престават напред “, добави нападателят.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР