Нападателят Диего Коста се отнася безкрайно сериозно към тренировъчния процес

...
Нападателят Диего Коста се отнася безкрайно сериозно към тренировъчния процес
Коментари Харесай

Диего Коста бил като диво животно в тренировките на Атлетико

Нападателят Диего Коста се отнася безпределно съществено към подготвителния развой в Атлетико Мадрид. Това разкри неговият съотборник и добър другар Филипе Луис, който употребява много извънредно съпоставяне, с цел да опише отдадеността на Коста.

Тази вечер на „ дюшекчиите” им следва доста значим мач в Шампионската лига, който ще дефинира дали ще се класират за елиминациите или не. Те би трябвало наложително да завоюват против някогашния отбор на Коста – Челси посред „ Стамфорд Бридж” и да се надяват, че в другата среща от група С Рома няма да победи абсолютния новобранец Карабах.

Гамейро разгласи, че е подготвен да се махне от Атлетико

Коста няма по какъв начин да помогне на „ рохибланкос”, защото може да играе за тях едвам от 1 януари нататък. През лятото той се завърна в Атлетико след кавги с мениджъра на Челс Антонио Конте и макар наложената възбрана от ФИФА испанците да картотекират нови футболисти.

„ Диего е състезател от голямо значение. Той вкарва доста голове, освен това много от тях са важни”, разяснява Филипе Луис. „ В тренировките той играе като животно, само че за жал не може да бъде на терена. Остава единствено месец до завръщането му. Ще ни помогне много.”

Гризман: Не скърбя, че останах в Атлетико

„ Той се върна в Атлетико, тъй като Челси нямаше по какъв начин да се опълчи на неговото предпочитание. Диео в действителност искаше още веднъж да играе за Атлетико.”

„ Той познава клуба, познава метода, по който играем. Наистина е привикнал. Знам, че му беше мъчно в Челси. Сега всички са удовлетворени. Искаме да го забележим още веднъж на терена, още веднъж щастлив”, добави Луис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР