НАП проверява българите. Общо 21 българи са вече проверени, 23-ма

...
НАП проверява българите. Общо 21 българи са вече проверени, 23-ма
Коментари Харесай

НАП отрече чадър над фирми, проверява 23 българи с имоти в Дубай

НАП ревизира българите. Общо 21 българи са към този момент тествани, 23-ма се ревизират сега, има и няколко проверки. Това съобщи ръководителят на Национална агенция за приходите Борис Михайлов пред публицисти.

" 23-ма българи се ревизират за парцели в Дубай. При 21 към този момент са тествани. Предстоят още много инспекции на такива българи с парцели в Дубай. Проверките стартират въз основа на линия на продан сред двете страни, ние започваме инспекции по тях ", съобщи още Михайлов. Ще се ревизират приходите и дали има сходства с заявените, по-късно ще има и проверка, в случай че са открити в нарушавания.

" Няма да има чадър над никого, нито на магистрати, нито на политици ", даде обещание още ръководителят на Приходната организация.

" Спрямо 17 март тази година по отношение на 17 март предходната година има 752 млн. има рекордно реализирани резултати в приходна част. Осигуряваме парите за заплати, опазване на здравето и за пенсиите. Това се дължи на голямата събираемост, която вършим ", съобщи още Михайлов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР